Blogolj!
2015.12.08.
Merkel egyre hosszabban hallgat, de beszél helyette más. Most éppen azt jelentette ki a belügyminisztere, hogy a szírek sem kellenek már Németországnak. Hol vagyunk már a Wilkommenskultur agyrémétől!
Orbánba akart belerúgni, de saját, német mártírjait gyalázta meg. Bukása immár elkerülhetetlen, csak idő kérdése. És mindezt csak önmagának köszönheti, hiszen még most is csökönyösen ragaszkodik téveszméihez.
Mert nem mindenki agyatlan hülye ott sem… Sőt!
Különadó a migránsok támogatása érdekében? És anyátok hogy van? Az unió szokásaival ellentétben a több tiltakozó ország érdekeit véleményét figyelmen kívül hagyva, ráerőszakolt az értelmetlen kvótát minden tagállamra az EU. Most ennél is nagyobb szemétségre készülnek!
Most már ugyanis nem az unokáink jóléte a tét, hanem az unokáink léte a tét! Orbán azért harcol, hogy legyenek, lehessenek itt unokáink! Te kinek az oldalán állsz?
2015.09.14.
Hans fölállt, odasétált a tévéhez, kikapcsolta. Majd egy nagyot az asztalra csapva odavetette a feleségének: „amelyik ütődött ezentúl azt mondja nekem, hogy be kell engedni az arabokat, arra én a büdös életben többet nem szavazok!”
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?