Blogolj!
Igen, így. Csupa nagybetűvel! Mert megérdemled! Megérdemled a hálát, a köszönetet, a jó szót! És nem érdemled meg, hogy kisstílű, bukott politikusok beléd rúgjanak, nem érdemled meg, hogy a magukat agyhalottá füvező, önimádó idióták téged szidjanak a neten, azt pedig végképp nem érdemled meg, hogy hazug fotókkal szándékosan lejárassanak téged világszerte!
,,Bizony, bizony mondom nektek: Aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem máshol oson be, az tolvaj és rabló.” János Evangéliuma 10,1.
Saját mérhetetlen hülyesége buktatta le
Végleg bebizonyosodott, hogy a hazánkat feldúló és megszálló csürhét támogató média és a hozzájuk csapódott pár száz idióta, akik segítenek elfoglalni az ország közterületeit a „menekülteknek”, azok – mondjuk ki végre – hazaárulók. És minden olyan lelki nyomorult, aki a facebookon, interneten támogatja a tevékenységüket, az bizony tettestárs.
Magyarországnak viszont még kerítést sem szabadna építeni az idióták szerint...
Na elmentek ti svédek a jó büdös picsába, de mindannyian!
2015.08.26.
Hát amikor a pénzt osztották a menekültek ellátására, akkor hol tetszett lenni?
A szinte lejáratott közhellyel élve a terroristák már a spájzban vannak... Erre mit csinál az európai vezetés? Hónapokat tölt a tervezgetéssel: hogy majd egyszer, valamikor, valakik, hogyan is kezeljék a helyzetet. A mostanit. Ami akkor már egészen más lesz.

Ezeket a cikkeket olvastad már?