Blogolj!
2016.12.12.
De mondhatnám azt is, hogy a balliberálisok… Most éppen a francia balliberális lap gyalázza a román választások kapcsán Magyarországot és az erdélyi magyarságot. Szabadság? Egyenlőség? Testvériség? Ugyan kérem, hol számítanak ezek, ha lehet egy jót fasisztázni
2016.05.26.
Aki erőszakkal elveszi azt, amit mások egy életen át tartó munkával megteremtettek, vagy azok, akiktől egy élet munkájának eredményét veszik erőszakkal?
Vajon tényleg ilyen abszurd jövő vár ránk, vagy sikerül megmaradnunk magyarnak, kereszténynek, európainak?
Orbán nézetei már Amerikában is gyökeret vertek.
2016.02.01.
Kedvenc celebjétől kapott óriási pofont a magyar balliberális csürhe
2016.01.05.
Mikor fogják már föl végre ezek a balliberális idióták, hogy az emberek többsége Magyarországon nem aszerint szeret gondolkodni és főleg szavazni, hogy mit írnak elő neki a nyugati politikusok és firkászok? Nem véletlenül ugyanis! A magyarok 2002 és 2010 között nyolc kutyakemény év alatt megtapasztalták, hogy milyen is az, amikor a nyugati balliberális politika és médiacsürhének tetsző kormány van hatalmon. Na, ebből nem kér többet a magyarok döntő többsége!
2015.12.03.
A párizsi tömeggyilkosok tettestársai azóta is Budapesten vannak! Ülsz a buszon és lehet, hogy a tömeggyilkosok tettestársa ül melletted. Sokkoló? Az! Megtörténhet? Már meg is történt!
2015.11.24.
Hány magyar embert gyilkoltak volna meg a sorozatlövő fegyverekkel és robbanóanyagokkal, ha nem csap le idejében a TEK? A gyilkosok sajnos tényleg köztünk járnak. Bár nem nevesítik a közleményben, de úgy tűnik, Orbán Viktor kiemelt célpontja a terroristáknak.
Ez most nem a fotelfideszesek ideje! Vagy melléállsz és cselekszel, vagy a semmittevéssel a beözönlők szekerét tolod!
Hál Istennek, egyeseknek nagyon rossz estéjük volt: már megint Orbánnak lett igaza. „Na, ugye…” És ebben a kurucus-székelyes félmondatban minden benne van.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?