Blogolj!
Mert neki joga van mindent és mindenkit leszarozni. És persze joga van kioktatni a pedagógusokat. Mert ő mindent tud. Mindent jobban tud. Mert ő marketingguru…
2016.05.17.
A balliberális média a magyar sportolók ellen szurkol, mert ezzel akar a kormányba rúgni. Képtelenek lesznek örülni a magyar sikereknek, és akárhány érmet nyerünk, bukásnak fogják beállítani. Már erre hangolnak.
Meddig van még mindig lejjebb? Ennyire nem lehetnek hülyék, ez már egy elképesztően görény, tudatos provokáció! Magyarország és a magyar társadalom ellen.
2015.10.15.
Van remény? Csak a megölte, feldarabolta, lelőtte, lopott, csalt, hazudott, korrupt, félredugott, megcsalta, elvált, öngyilkos lett érdekli az embereket? Ugyan dehogy! Nem csak a gagyi kell! Van igény az értelmes tartalomra!
2015.10.14.
Ezek a szerencsétlen idióták naponta megbuktatják Orbán Viktort. Öt és fél éve minden nap. Nem múlhat el 24 óra úgy, hogy valami önjelölt "zseni" világgá ne hányná jóslatát, hogy most már aztán tényleg megbukik a zOrbán. Hála Istennek, úgy tűnik, még beláthatatlan ideig jósolgathajták ezt, mert bekövetkezni nem fog egyhamar!

Ezeket a cikkeket olvastad már?