Blogolj!
Az a két vezető akarja megmenteni és megújítani Európát, akik a saját országukat sem voltak képesek megújítani! Sőt, valójában azt láthatjuk, hogy egyre nagyobb káoszba taszították az unió két legnagyobb tagállamát. Most arról álmodoznak, hogy majd ők jövőt adnak az Európai Uniónak, majd ők megszabják, hogy merre menjen az egyébként 27 (Nagy-Britannia nélkül) tagú közösség.
2017.05.11.
Macron 15 éves volt, amikor elcsábította őt a 39 éves tanárnője. Ez a világ minden demokráciájában bűncselekmény. Amerikában például legalább 10 évre sittre vágnák érte… Párizsban azonban a börtön helyett az elnöki palotába költözhet be. A befolyásos First Lady több elemző szerint dróton rángatja a férjét, az új elnököt.
2016.05.19.
Lehet, hogy Hollande nem kér az olyan társadalomból, mint amilyen a magyar. A franciák viszont Hollande-ból és az ő társadalomképéből nem kérnek. Minden idők legnépszerűtlenebb francia köztársasági elnöke. A szava és véleménye pont annyit is ér, mint a Soros által kitartott magyar firkászok szava. Semmit.

Ezeket a cikkeket olvastad már?