Blogolj!
2016.01.01.
Aktuális! Sajnos ez lesz 2016 slágere! Hallgasd és terjeszd! Ahogy Varga Miklós énekes fogalmazott: Európát nem szabad összetéveszteni az Európai Unióval. Azért küzdünk, hogy legalább Európának legyen jövője, mert az Európai Uniónak egyelőre úgy tűnik, hogy nincsen.
2015.12.10.
Tanulságul minden idiótának, aki most azt osztogatja, hogy Merkel az Év embere... Ha utánanéznének, hogy "ki végzett a második helyen", gyorsan kussban maradnának!
2015.12.08.
Merkel egyre hosszabban hallgat, de beszél helyette más. Most éppen azt jelentette ki a belügyminisztere, hogy a szírek sem kellenek már Németországnak. Hol vagyunk már a Wilkommenskultur agyrémétől!
2015.12.03.
A párizsi tömeggyilkosok tettestársai azóta is Budapesten vannak! Ülsz a buszon és lehet, hogy a tömeggyilkosok tettestársa ül melletted. Sokkoló? Az! Megtörténhet? Már meg is történt!
Ez most nem a fotelfideszesek ideje! Vagy melléállsz és cselekszel, vagy a semmittevéssel a beözönlők szekerét tolod!
2015.11.17.
Ki kell mondjuk: az „édes kis gyermekből”, a „kisírt szemű nőből”, az „elcsigázott, éhező férfiből” bármikor előbújhat a fanatikus és hidegvérű tömeggyilkos. Bármikor és bárhol. Bárhol Európában, azaz bárhol Magyarországon is.
Juncker szavai nyilvánvalóan hazugok. Hazug és becstelen ember, alkalmatlan az Európai Bizottság vezetésére. Ahogy azt Orbán Viktor már 2014-ben megmondta. Sajnos, az idő elég gyorsan és nagyon véresen igazolta a magyar miniszterelnök éleslátását.
2015.11.13.
Persze, hogy baloldali. Persze, hogy hazudik…
2015.11.12.
A számok nem hazudnak: feketén-fehéren kiderült, hogy Orbánnak kezdettől fogva mindenben igaza volt a bevándorlás kapcsán.
Orbánba akart belerúgni, de saját, német mártírjait gyalázta meg. Bukása immár elkerülhetetlen, csak idő kérdése. És mindezt csak önmagának köszönheti, hiszen még most is csökönyösen ragaszkodik téveszméihez.

Ezeket a cikkeket olvastad már?