Blogolj!

Történelmi seggberúgás: a Zsidó Világszervezet a magyar baloldalt üti a náci Jobbik miatt!


Mekkorát fordult a világ! Nem is oly rég még és előtte hosszú-hosszú éveken keresztül még attól volt hangos a világsajtó, hogy az Orbán kormány össze akar borulni a fasiszta Jobbikkal. Ami persze nem volt igaz… Most viszont azok a magyar balliberális pártok és politikusok készülnek összefeküdni a Jobbikkal, akik korábban havi rendszerességgel jelentették föl világszerte Orbánt a Jobbikkal való „állítólagos” vagy majdan bekövetkező összefogást vizionálva. Na most ez a fajta mérhetetlen mocskos gerinctelenség már a Zsidó Világszervezetnél is kiverte a biztosítékot és elküldték a jó büdös francba az egész magyar balliberális oldalt. A lepel lehullott, a király meztelen: íme az MSZP, a DK, a Párbeszéd, az LMP, a Momentum a hatalom féktelen akarásában gond nélkül összeáll a fasiszta Jobbikkal.

Adjuk hát át a szót a Zsidó Világszervezet elnökének:

Aggodalmának adott hangot a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke amiatt, hogy jelek szerint szövetséget fontolgat a Jobbikkal a magyar ellenzék más részének több politikusa. Ronald S. Lauder a WJC honlapján megjelent beszámoló szerint kijelentette:

„nemrégiben Magyarországon jártam, mivel az utóbb hónapokban olyan hírek jutottak el hozzá, melyek szerint néhány ellenzéki politikus kész arra, hogy esetleg szövetségre lépjen a szélsőséges Jobbik párttal. Magyarországi látogatásomon döbbenten tapasztaltam, hogy a hírek igazak"

- mondta Lauder.

"Alig pár éve a Jobbik azzal tűnt ki, hogy nyíltan antiszemita, rasszista, idegengyűlölő hangot ütött meg és ilyen ideológiát követett. A párt tagjai és vezetői azóta is vergődnek gyűlöletkeltő nyilatkozataik és tetteik mocsarában. Egy ideje a Jobbik ugyan megpróbálja átcímkézni magát, ám konkrét tettekben alig tett valamit azért, hogy elhatárolja magát antiszemita gyökereitől, vagy hogy gátat vessen a párt helyi szervezeteiben folyó antiszemitizmusnak és rasszizmusnak"

- vélekedett Lauder. A Zsidó Világszervezet elnöke szerint:

„a Jobbiknak sokkal hihetőbben kell példáznia, hogy ellenzi az antiszemitizmust és a rasszizmust, és tettekkel bizonyítania, hogy nem jelent fenyegetést a Magyarországon élő zsidó közösség biztonságára, jólétére, sem más kisebbségére. Amíg ez nem történik meg, a Jobbikra mind a magyar parlamentben, mind pedig nemzetközi közösségben szövetségre alkalmatlan kitaszítottként kell tekinteni, és veszélyes bármelyik magyar politikai pártnak együttműködnie vele, beengedni a magyar politika fősodrába.”

 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/68785/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,dk,fasiszta,inkvizítor,jobbik,lmp,momentum,mszp,náci,párbeszéd párt
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-12 12:32:48
Majdcsak felébrednek az eddigi - igen hosszúra sikeredett - téli álmukból a józanul, normálisan (tehát nem kizárólag kommunista módon) gondolkodó zsidó szervezetek, és azok vezetői is.
Éppen eljött már az ideje !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?