Blogolj!

Az ügyeletes európai Orbángyalázó újabb verbális ámokfutása


Ha hülyeségeket kell pofázni, akkor abban a balliberális oldal legyőzhetetlen. Nem csak itthon, hanem Európa-szerte. Itt van például ez a szocialista csúcsönjelölt, ez az idióta Timmermans. Pont olyan ostoba, mint a mi Gyurcsányunk. Ez a kretén azt hiszi, hogy Orbánozással szavazatokat lehet szerezni. Hát lehet, csak elég szűk körben és egyre kevesebbet.

Úgy tűnik, épeszű program híján az európia szocialistáktól is csak hevely orbánozásra futja a kampányban...

Ennek ellenére Timmermans, az európai szocialista pártcsalád bizottsági elnök jelöltje úgy akarja megállítani a baloldal Európa-szerte tapasztalható zuhanását, hogy Orbánozik. Hogy milyen őrült szellemi nívón, illetve nívótlanságon, azt jól jellemzi, hogy legutóbb már azt állította: nem az Európai Bizottság a felelős az Olaszországot elárasztó migrációs özönért, hanem egyenesen maga Orbán…

Érdemes Timmermans szavait idézni:

„a szélsőjobboldal sikere azzal függ össze, hogy Európa miként kezelte a migráció kérdését. Az olaszok úgy érzik, hogy magukra hagyták őket a válságban, de nem az EB a hibás. Matteo Salvini olasz belügyminiszter barátait terheli a felelősség, Orbán Viktort és Jaroslaw Kaczynskit”

Van itt kérem minden bóvli, mint a rossz falusi búcsúban. Szélsőjobbozás, Orbánozás, felelősségáthárítás…

Timmermans, végül is igazi derék baloldali. Bizonyítja, hogy nem csak az állampárti kommunistából szocialistává hazudott politikusok ragaszkodnak az évszázados kommunista hagyományokhoz, hanem bizony minden baloldali vezető ma már Európában. Eltántoríthatatlanok az orbitális hazudozástól, a vérlázító gyalázkodástól, az oktalan szélsőjobbozástól. És elképesztően ragaszkodnak ahhoz az évszázados szokásukhoz, hogy totálisan hülyének nézik a szavazókat.

Timmermans, derék komcsihoz méltóan, képtelen szembenézni a baloldal hibáival, képtelen szembenézni azzal, hogy Olaszországot azért özönölhették el a migránsok százezrei, mert a baloldali olasz kormány Juncker és Timmermans hathatós támogatásával nem hogy nem tett semmit a migráció megakadályozására, de még segítette, támogatta is azt.

És amikor már tarthatatlan a helyzet, a baloldali kormányt az olasz választók vasvillával kergették el, akkor jön ez a kretén, és azt vágja az olaszok szemébe, hogy a migránsözönért csakis Orbán, meg a szélsőjobb a hibás.

Mondjuk, amíg a baloldal itthon és Európa-szerte képtelen a szembenézésre a saját hibáival, képtelen a választók igényeire, elvárásaira figyelni, amíg hülyének nézik a választókat, amíg hiteles emberek helyett Timmermansok, Gyurcsányok, Karácsony Gergelyek állnak az élen, addig esélyünk sincs. Nem hogy nyerni, de még a zuhanást megállítani sem.

Mindenkinek jobb is így…

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/68478/pics/lead_800x600.jpg
2016,balliberális,demagóg,európai bizottság,frans timmermans,hazugság,inkvizítor,migránsok,muzulmán horda,olaszország,orbángyűlölet
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2019-02-04 19:50:33
Felháborító,visszataszító,és tűrhetetlen,amit a ballibsi soros bérenc politikusok művelnek Brüsszelben.Remélem már csak májusig kell tűrnünk,bár ez a féreg ott fog ülni,mivel listavezetőként annyi szavazatot összekapar.
Jó lenne azonban,ha az EU választói jó nagyot az orrukra koppintanának,és néznének ezek a kretének kisebb-
ségből,mint Jani a moziban.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-02-04 18:11:00
Ez a szemét, kommunista barom az élő bizonyítéka annak, hogy az agyhalál után is van még élet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?