Blogolj!

A közös ellenzéki jelkép: öt lopott szánkó


Bent a jól fűtött ülésteremben napközben a jólfizetett parlamenti képviselők játszottak bandaháborúsdit a nemzeti törvényhozás történelmi épületében. A Parlament előtt a ki tudja ki által fizetett pár száz hőzöngő játszotta ugyanazt a bandaháborút, csak még durvább eszközökkel.

fotó: BRFK

Persze, ismerve a szocialistákat, jobbikosokat, dk-sokat, könnyen lehet, hogy ha a Parlament épületében is lenne néhány tucat szánkó, ők is elloptak volna néhányat… Mert hát a lopás mégiscsak történelmi hagyomány a baloldalon. Igaz, nem szánkónnyi értékben.

Nos, a Parlament elől budapesti romboló-pusztító körútra induló balliberális csürhe, visszatérve a Kossuth térre teljesen begerjedt. Hiába törték-zúzták végig a Belvárost, senki nem csatlakozott hozzájuk merő szimpátiából. A rendőröket is hiába provokálták, minden gond nélkül karámban tartották a csürhét.

Ekkor jött az ötlet (utasítás?), hogy még jobban provokálni kell a rendőröket, nekik kell menni, és föl kell gyújtani az ország karácsonyfáját, mert mégiscsak milyen szépen mutat majd a New York Times címlapján a lángoló fa égig érő tüze… Szépen lehetnek vele illusztrálni, hogy már az égig csapnak a lángok az Orbán-rendszer elleni lázadásban.

Persze ez a riherongy mocskos csürhe még erre is alkalmatlan volt. A fölgyújtott karácsonyfát a rendőrök azonnal eloltották, a tetteseket kiemelték, a rendőrökre támadó bűnözőket pedig megfutamították. Közben gondolta néhány végtelenül sunyi, a rendőrök közelébe menni sem merő nagyarcú provokátor, hogy milyen szépek ezek az új szánkók itt a karácsonyfa körül. El lehet adni darabját akár 10 rugóért, kiegészítve a tüntetésért kapott gázsit. Rögvest el is loptak öt szánkót az Ország Karácsonyfája alól. Ötöt azok közül, amelyeket adománynak szántak nehézsorsú gyermekek számára…

És ezt a csőcseléket támogatja, ezek közé vegyül az összes mszp-s, dk-s, jobbikos, meg lmp-s képviselő.

Így aztán az ellenzék közös jelképe ezentúl nem is lehet más, mint az „öt lopott szánkó”

fotó: BRFK

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/66296/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,dk,inkvizítor,jobbik,lmp,mszp,tolvajpárt
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
asd 2019-01-05 23:19:15
Te hülye agymosott fidesz buzi...
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-12-14 16:55:45
Liberálbolsevikok !
Ezt tudjátok: lopni, csalni, hazudni, törni, zúzni, mindent elpusztítani !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?