Blogolj!

Fábry lefasisztázta a közmédiát? Aha, a Bibliában meg benne van, hogy nincs Isten…


Kéjes-kaján örömmel írja az ellenzéki szennymédia, hogy Fábry lefasisztázta az MTV-t, és ugyanilyen kéjes-kaján örömmel osztogatja boldog boldogtalan ellenzéki nyomorultlelkű, hogy lám-lám már Fábry is… egy aprócska gond van ezzel: Fábry NEM fasisztázta le a köztelevíziót!

A leghülyébb emberek szokása a szövegkörnyezetből kiragadott félmondatokkal dobálózás. A selejt, a legalja, aki vagy tudatosan hazudik vele, vagy olyan ostoba, hogy képtelen utánanézni, utánagondolni a valóságnak. Anno a vulgármarxisták támadták azzal az egyházat például, hogy a Bibliában is benne van, hogy „Nincs Isten!” Mert ugye ezt tanították nekik a foxi-maxin. Ahhoz persze mindegyik hülye volt, hogy elővegye a Bibliát és megnézze a teljes mondatot, amely így hangzik:„Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten!”

Ám ez a végtelen ostoba módszer nem halt ki a foxi-maxival együtt, a balliberális szennymédia még most is rendszeresen előveszi ezt a marxista „csodafegyvert”.

Most éppen Fábry Sándort keverték bele. Lehet persze, hogy a balliberális médiában már csak olyan tudatlan degeneráltak maradtak írástudók helyett, akik alapfokon sem értik az iróniát… Ám sokkal valószínűbb, hogy a többségük érti, de hát a kormánygyalázás kényszere nagy úr. Soros pénze meg még nagyobb. Belefért már nekik a kamu Teller levéltől a hamisított videóig minden. Skrupulusaik most sem voltak, gátlástalanul belehazudtak megint az ország képébe, és mind ehhez felhasználták Fábry Sándor nevét is. Ráadásul kéjes örömmel. Hisz a magát baloldalinak valló Fábry annyiszor alázta őket porba, hogy olyan jól esett volna nekik, ha ezúttal Orbánékkal teszi ezt. Természetesen Fábry nem tette, de ez nem érdekelte a balliberális szennymédiát. Kreáltak egy hamis hírt, egy kiragadott félmondattal, szándékosan félreértve az iróniát…

Értem persze az igyekezetet. A 30 éve állandóan fasisztázó balliberális sajtónak már ember nem akad, aki elhinné, hogy Orbán és a rendszere fasiszta. Mint a mennyei manna, olyan jól jött volna nekik, ha Fábry is fasisztázott volna. De Fábry nem fasisztázta le a közmédiát, bármit is hazudik erről az index, a 444, a hvg és a többi Soros-zsoldos nyomoronc.

És persze ezek után azon sem kell csodálkozniuk, hogy lassan, de biztosan haladnak az önfelszámolás útján. És nem azért, mert nincs kormányzati hirdetésük. Hanem azért, mert nincs egy igaz szavuk…

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/64761/pics/lead_800x600.png
balliberális,demagóg,fábry sándor,hazugság,inkvizítor,médiamocsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
András 2018-11-26 22:19:51
Én is ezeket a "fasiszta" csatornákat nézem...
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-11-26 14:09:54
Amennyire én vissza tudok emlékezni, korántsem ez az első eset, - és minden bizonnyal nem is az utolsó - hogy a liberálbolsevikok lakáj-sajtója hazudik, mint a vízfolyás. Ezeknél már az lenne az igazi szenzáció, hogyha egyszer, merő tévedésből, véletlenül igazat írnának.
Én változatlanul egyet nem értek a mai napig sem:
Miért nem jelentik fel az "illetékes elvtársak" következetesen ezeket a sz@rháziakat a bíróságon, hiszen tisztán és világosan látható, érzékelhető, hogy pontosan az elmaradt retorziók miatt tudtak így elszemtelenedni ezek a nyikhajok, mint a piaci legyek !!!!!!

POLGÁRI OLDAL !!!! ÉBRESZTŐ MÁR VÉGRE !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?