Blogolj!

Merkel és Macron elképesztő pofátlansága!


Az a két vezető akarja megmenteni és megújítani Európát, akik a saját országukat sem voltak képesek megújítani! Sőt, valójában azt láthatjuk, hogy egyre nagyobb káoszba taszították az unió két legnagyobb tagállamát. Most arról álmodoznak, hogy majd ők jövőt adnak az Európai Uniónak, majd ők megszabják, hogy merre menjen az egyébként 27 (Nagy-Britannia nélkül) tagú közösség.

Merkel már a klasszikus béna kacsa. Önként vállalt – jövőbelinek tervezett – visszavonulása miatt egyre kevésbé tényező már Németországban is. A többség az utódjelöltek kegyeit keresi, már rájuk építenek. És jól látszik, hogy hiába akar(?) Merkel kancellár maradni 2021-ig erre szinte semmi esélye sincs. Még akkor sem sok, ha valami csoda folytán az általa futtatott szintelen-szagtalan Annegret Kramp-Karrenbauer lenne az utódja a pártelnöki székben. A német nagykoalíciót ugyanis szétfeszítik a föloldhatatlan ellentétek és ami ezzel együtt jár, mindhárom párt népszerűségi zuhanórepülése. Csak idő kérdése lesz, hogy mikor rúgja föl valamelyikük az együttműködést. És egy új választásnak már biztosan nem Merkellel az élen fut majd neki a CDU… Ha ráadásul akár a nagy esélyes Mercz, akár a fiatal Spahn lesz a pártelnök, aligha hagyja, hogy Merkel tovább erodálja az párt népszerűségét. Egyszóval könnyen lehet, hogy Merkel jövő májusra, az EP választásra már minden szempontból a múlt idő lesz, politikailag.

Macronnak – elvileg – még több ideje van. Ezzel együtt az már világos, hogy minden idők legnépszerűtlenebb francia elnökeként fog bevonulni a történelemkönyvekbe. Pedig elődjét, a szocialista Hollande-ot alulmúlni szinte lehetetlennek tűnt, ám a hol nekrofil, hol pedig homoszexuális hajlamokat mutató Macronnak simán sikerült. Alig egy évvel a parlamenti többség megszerzése után már csak posztok és csillagászati fizetések elvtelen osztogatásával képes valamiféle kormányt összetákolni. Immár az ötödik kormányát fogyasztja és nem azért, mert – mint Trump – ő rúgta volna ki azokat, akikkel elégedetlen, hanem Macront hagyták faképnél a miniszterei, illetve jónéhányan korrupciós és egyéb ügyekbe buktak bele.

A franciák egyre elégedetlenebbek, mindezt az elnök és pártja népszerűségi – illetve népszerűtlenségi - mutatói is pontosan jelzik. Macron iránya annyira tévút, hogy hazájában a balliberálisok uralta média által mindenhol ütött-vágott, fasisztának és rasszistának beállított, Marine Le Pen által irányított Nemzeti Front már magasan vezet a közvéleménykutatások szerint. Macron, ha véletlenül ki is tölti öt évét elnökként, az már most biztos, hogy bukott politikusként fog távozni. A többség már most visszavonhatatlanul annak tartja ezt a túlmozgásos, öntelt alakot.

És ez a két figura, a béna kacsa Merkel és a totálisan népszerűtlen Macron akarja elképzeléseit, egészen pontosan szólva nyomorult világmegváltó multikulturalista nézeteit ráerőszakolni Európára.  

Az már csak hab a tortán, hogy arroganciájuk olyan fokú, hogy elképesztő magabiztossággal azt nyilatkozzák úton útfélen: az EU arra kell menjen, amely utat közösen megszab a német-francia tengely! És persze német-francia tengely alatt önmagukat értik…

Macron: le kell mondania nemzeti szuverenitás egy részéről mindenkinek

Franciaországnak és Németországnak új fejezetet kell nyitnia Európa történetében, mert az Európai Unió a mai állapotában nem tud megbirkózni az előtte álló kihívásokkal - hangsúlyozta Emmanuel Macron francia államfő vasárnap Berlinben a német szövetségi parlamentben elmondott beszédében.

7
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/64485/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,demagóg,európai unió,francaiország,inkvizítor,macron,németország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 7 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-20 15:40:21
A Merkel és a Macron - meg a többi Soros csicska - világmegmentő ötleteitől ments meg Uram minket !!!!
Éppen ideje volna már a németeknek és a franciáknak is elhajtani ezeket a semmirekellőket a bodrogközi náthás 3,14csába !!!!!!
Válaszolok
Géza 2018-11-20 09:34:57
Ma reggel hallottam Kondor Katalint az Echo Tv-ben.
Ezeket fel kell jelenteni emberiesség elleni bűncselekmény miatt.
Válaszolok
Frank válasza: librikus bejegyzésére 2018-11-19 22:51:15
Igen ezt is aláirom!
Válaszolok
Frank válasza: kata bejegyzésére 2018-11-19 22:50:09
Nagyon helyes !
Válaszolok
Frank 2018-11-19 22:41:16
Csak azt magyarázza meg nekem már valaki, hogy miért kezdik az újságírók (lehetőleg közülük) "ÉS"-el a mondatokat. Szinte minden cikkben nyüzsögnek kötőszóval kezdett mondatok. A cikk nagyszerű csak a szemem kiveri a sok es-el kezdett mondat A szép magyar nyelvben ezzel a kötőszóval NEM kezdünk mondatot, szinte mindenhol elhagyható, ezért szükségtelen. Tiszteletem...
Válaszolok
librikus 2018-11-19 21:07:16
Amióta az ember letelepedett, a politikai hatalmat a pénz, illetve gazdagság szerezte meg. A hatalmat a gazdagság teremti, a hatalom szerzi a címet, így a középkorban a leghatalmasabb lett a király. A “nagy francia forradalom” leszámolt az arisztokrácia uralmával, majd a két világháború és a saját fogyatékosságain ősszeomlott Szovjet Birodalom széthullása után a fináncmágnások: három négyszáz milliárdos család, kis csoportja, amely Bilderberg Társaság szinonima alatt vált ismertté irányítja a világot.
Egyenlöre nem szükséges a hatalmasoknak a politikai aréna porondjára lépni! A háttérből kormányozni kevesebb veszéllyel jár, mint csőd esetén a fejet is odatartani, sőt leüttetni. Ők csak a politikusokat és a választásokat pénzelik, így kezükben vannak mind a törvényhozói, mind a végrehajtó hatalom emberei. A szintén saját irányítású tömegtájékoztatással közlik megválasztatott embereikkel: miként kormányozzanak, illetve mit ne merjenek megtenni!
Természetes, hogy Franciaországot a forradalom óta ez a társaság kormányozza. Mára ébredeznek a franciák, melyik párt is fenyegeti a világot kamatgyarmatosítani óhajtó háttérhatalom uralmát. A tavaszi választásokon még sikerült liberáliséknak vörös, rózsaszín, zöld koaliciót összehozni a jobb oldal ellen. Remélhetőleg utoljára!
Németországgal máig nem kötött békét ez a világháborúkban győztes társaság, azaz bármikor megszállhatja Németországot és leválthatja a neki nem tetsző kormányt. Pedig, ahogy más nagyhatalom felett, úgy Németország felett is elmúlóban van az idő. A mai Németország nem lenne képes az egész világ ellen évekig háborút viselni, mint a múlt század elején. A győztesek propagandája mégis mumusként ijesztgetik Európa népeit a németekkel. A németek nem is mertek az egyetlen ellenzéki (jobboldali? Populista?) pártra szavazni, nehogy náci fasiszta hírbe keveredjenek.
Wilson amerikai elnök 1913 karácsonya előtt pár nappal trükközte át az Amerikai Egyesült Államok pénzügyi függetlenségét a fináncmágnásoknak, amikor is néhány privátbankot Federal Reserve Bank-á (FED) nyilvánított és a bankóprést rájuk ruházta. Ezzel a kor leghatalmasabb gazdasága egy idegen, névtelen, kozmopolita tőkehatalom ellenőrzése alá került, hogy az Egyesült Államok népét és hatalmát faltörő kosként vethesse be hatalmi céljai megvalósításához a világ ellen.
Most Arábiába az Air Force bombázza be a demokráciát, vagy az arab tavasz biztosítja népek önrendelkezési jogát. A kibombázottak pedig özönlenek az amúgy is túlnépesedett Európába, mivel az emberi jogok köteleznek bennünket az idegen faju népek befogadásától, a kábítószerek legalizálásán át a buziházasság és minden deviencia elfogadásáig.
Nyugat Európa kellemes jólétben élt a háború utáni évtizedekben az amerikai esernyő alatt, oly annyira, hogy saját védelméről is megfeledkezett. Pedig Európacentrikus külpolitika, honvédelem, határvédelem híján csak a washingtoni háttérhatalom bábjai lehetnek a szuper liberális brüsszeli politikárusok, kiknek Soros a titkos világkormány fullajtárja kenyerezett le és megbizóik óhaja szerint ügyködnek.
Válaszolok
kata 2018-11-19 19:51:10
Nem értem,mire ez a nagy magabiztosság?Mindkettőjük népszerűségi indexe a béka fenekén áll,nem kellene magukat ennyire exponálni.A beképzelt francia jobb lenne,ha nem a mutti mellett bájologna,hanem az otthoni
ügyekkel foglalkozna,példának okáért szóba állhatna az éppen ellene tüntetőkkel.Nem az EU sorsáról kellene
elmélkedni,a kampánnyal foglalkozni,hanem előbb az országa gondjain enyhíteni,annak ügyeit intézni.A német vénség pedig éppen egy szót se szóljon,mert rászabadította a németekre a bűnöző hordát,akikért ráadásul saját népével szemben mindenre képes.Eltitkolja a migránsok által elkövetett bűnügyeket,és még azt
a németet zárják börtönbe,aki meg mer szólalni.Arról nem is beszélve,hogy szerintem az ő lelkén szárad azok-
nak az embereknek a halála,szenvedése,akik a migránsok áldozatai lettek.Úgyhogy ők csak ne álmodozzanak
európai vezető szerepről,hiszen bebizonyították,hogy még arra sem alkalmasak,hogy saját országukban ren-
det tegyenek,amelyet ők vittek a romlás és a káosz útjára.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?