Blogolj!

Macron, a lepra és gyurcsány


A kétes nemi identitású, de nem is kétesen gerontofil Emmanuel Macron a kimerültség miatt elmegy pihenni pár napra. Előtte azonban még behányt a közös európai asztal közepére egy méreteset. S mivel az utóbbi időben már eredménytelenül nácizott orrba-szájba az egész balliberális média- és politikai csürhe Európa-szerte, ezért nem is elégedett meg a náci jelző kiokádásával, már egyenesen lepráról pofázik. Természetesen minden és mindenki leprás, ami és aki nemzeti. Legalábbis Macron szerint.

A minden eddigi francia elnöknél népszerűtlenebb Macron lassan gyurcsányi szintre küzdi le magát. Az pedig azért politika csúcsteljesítmény. Negatív értelemben. Gyurcsány ugyanis immáron igazoltan a demokratikus világ 10 legrosszabb vezetője között vívott ki örökletes helyet önmagának. Macron pedig hűen másolja a gyurcsányi példát.

Macron – csakúgy, mint Gyurcsány egykoron kormányfőként - bármihez nyúl, elrontja, belebukik és tovább zuhan tőle a népszerűsége. Abban is hasonlítanak egymásra, hogy mindketten nagy reformerként tekintenek önmagukra, a saját népük azonban csak megszorító idiótaként tudja látni őket. Most Macront a franciák.

Macron, Gyurcsányhoz hasonlóan, mindig nagyon nagyokat, emlékezeteseket akar mondani. Hát, most is sikerült neki. Leprásnak nevezve minden nemzetit. Ő csak nacionalizmusként képes tekinteni a nemzeti értékek és érdekek képviseletére. A totálisan torz identitású Macrontól teljesen idegen, képtelen fölfogni a lényegét. Képtelen értékekben gondolkodni. Ezért gyűlöl mindent valódi értéket és mindenkit, aki értékelvű. Ezért minden, ami nemzeti, amit a kommunista terminológiát átvéve, következetesen nacionalizmusnak mond, számára leprás.

Macron újabb ámokfutása

A francia elnök - úgy tűnik - eldöntötte, hogy harcba indul minden olyan érték ellen, amelyet a nemzetek, a nemzeti identitás testesítenek meg. Elképesztő verbális ámokfutással indította újabb kommunikációs kampányát, amelyet történelmi párhuzamokra

Macron ráadásul az első világháborús megemlékezések kapcsán volt képes ilyen vérlázító nyilatkozatot tenni. Szerinte a nacionalizmus volt az okozója mind az első világégésnek, mind a nagy gazdasági világválságnak. Nos ez már nem szimplán hülyeség, ez már egyenesen történelemhamisítás.  A Gyurcsányhoz hasonlóan gátlástalan és törtető Macronnak azonban ez sem számít. A cél nála is szentesít minden eszközt. A célja pedig nem más, mint a hatalom mindenáron és az ő torz személyiségnek megfelelő indentitását és értékeit vesztett, szétesett és atomizálódott társdalalom elérése. Maga a nihil. Vagy más néven a földi pokol.

A magyar nép elég bölcs volt, hogy választásról választásra kétharmados vereséggel büntesse azokat, akik összeálltak Gyurcsánnyal. A franciáknak jövő májusban, az Európai Parlamenti választásokon lesz először lehetőségük arra, hogy hasonlóan büntessék az ő gyurcsányukat, azaz Macront. A dolgok jelenlegi állása szerint minden bizonnyal meg is teszik. Főleg, ha addig ez a torz nemiségű lényekkel és bűnöző fekákkal fotózkodó a túlmozgásos idióta Macron még bedob pár reformötletet és a leprázáshoz hasonlókat még párszor belehány a saját népe és az európai polgárok arcába.

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/63371/pics/lead_800x600.jpg
bukás,demagóg,gyurcsány ferenc,inkvizítor,macron
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-02 12:00:54
Ennek a szédült Macronnak lehet, hogy titkos vágya túlszárnyalni a szemkilövető, notórius hazudozó Gyurcsány(i) Fletó - és tettestársai - ökörségeit, de ahhoz nagyon fel kell kötnie a gatyáját.
El kell ismerni, hogy jó úton halad a manusz a fenti cél megvalósítása érdekében, de bőven akad még pótolnivalója !!!!
Egyébiránt, nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a józanul gondolkodók (tehát nem a kommunisták !!!!) rövid úton belássák: csak idő kérdése a Macron bukása.
Hamarosan méltó módon fogja követni a másik szédült baromfit, a Merkel muttit !!!!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: jozsef bejegyzésére 2018-11-02 11:51:42
Azt ajánlom, hogy azonnal hagyd abba ennek a "titkos és tiltott" tudatmódosító szernek a további szedését, mert már eddig is érezhetően roncsolta a csőagyad megmaradt - maximum - három tekervényét !!!!
Egyébiránt, ha legközelebb is lesz olyan ingerenciád, hogy erre az oldalra tolod a képed, előtte feltétlenül tanulj meg helyesen magyarul beszélni, és írni is !!!!!
Amíg ezt nem sikerül összerakni, addig >>>>>>>>>>> helyben járás, te mafla !!!!!!
Remélem ezek után nincs már további - felesleges - mondanivalód !!!!!
Válaszolok
jozsef 2018-11-02 09:48:23
EGYETERTEK MACRONNAL MINDAKET VILAGEGEST A NACIONALIZMUS ES RASSZIZMUS OKOZTA ! A ZSIDO NACIONALIZMUS ES CIONIZMUS!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?