Blogolj!

A Jobbik elnöke az abszolút (politikai) hülye tökéletes tankönyvi mintapéldája


Azért az még a mai magyar ellenzék képviselőjétől is kirívóan példátlan cselekedet, hogy úgy sikerüljön kimondania egy mondatot, hogy annak a valósággal semmiféle kapcsolódási pontja nincsen.

Jellemző kép a Jobbik elnökéről: üres íróasztal, üres könyvszekrény, üres fej... és kényszeresen összeszorított száj, feszengő fejtartás... Mit sugall mindez erről az emberről?

Az, amit Sneider Tamás az index.hu nevű fakenews portálon kontroll nélkül a világba hányhatott és a mai magyar valóság olyan, mint két, egymástól végtelen távolságra lévő egyenes, amelyek tökéletesen párhuzamosak, a végtelenben sem metszik egymást.

Azt mondja ez a félelemtől reszkető, pártelnöknek mondott Vona-Simicska csicska:

„Orbán Viktor zsákutcába viszi az országot, az ország szegényedni fog, az emberek elégedetlenek lesznek, és egy idő után csak erőszakkal fogja tudni ezt kezelni a hatalom.”

Az inflációtól kezdve a foglalkoztatottsági mutatókon át a béremelésekig, a nyugdíjprémiumtól a kórházépítésekig minden, de minden lényeges adat tökéletesen ellentmond ennek az idiótának.

Elég csak egyetlen adat: a kormánypártisággal nem vádolható K&H biztosító saját felmérése szerint az emberek 59 százaléka jónak találja az anyagi helyzetét és az emberek 70 százaléka tud tartalékolni? És ezek az adatok évről évre javulnak. Ki fog itten akkor elégedetlenkedni?

Erőszakhoz pedig Sneiderék újdonsült(?) cimborái folyamodtak a nép ellen, azaz Gyurcsányék. 

Elképzelni sem tudom, hogy mit gondolnak magukban az ilyen Sneider-félék, amikor ekkora ökörséget gátlástalanul írásba is adnak…

Vajon ezek tényleg azt hiszik, hogy ez a valóság? Vagy tudják, hogy baromságot beszélnek, de egyszerűen nem jut más az eszükbe, mert az idomításuk során csak erre idomították be őket?

A legjobb eset tán az, ha pontosan tudják, hogy hazudnak reggel, éjjel meg este, és mindezt azért teszik, mert így maradhatnak jólfizetett csicskák. Sőt, némelyik még pártelnököt is játszhat...

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/62118/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,jobbik,sneider tamás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-10-19 19:28:47
A vágyálmaikat fogalmazta meg ez a véglény.Azt hiszi,ha sokat mantrázza akkor az lesz igaz,amit annak hisz.
Csak ez a választóknak kevés,ők nem vágyálmokra szoktak szavazni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-10-19 11:53:48
Hát, eddig sem az eszükért "szerettük" a JOBBIK nevű gittegyletet, különös tekintettel erre a balfácánra, de amit ez töklámpa nyilatkozott, az már a kopasznak is hajmeresztő !!!!
A tények ennek a süketnek sem "zavarták" meg a politikai éleslátását, az biztos.
Akárhogy csűrjük, csavarjuk a dolgot, Beethovennek mégiscsak igaza volt, miszerint a
"HÜLYESÉG ELLEN AZ ISTENEK IS HASZTALAN KÜZDENEK !!!!"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?