Blogolj!

Ferenc és Drakula, avagy kinek a szégyene a pápa tudatlansága?


Ferenc olyan ostobán tudatlan, mint egy agyatlan tévés celeb. És még csak nem is szégyenli. A Márton Áronért, a vértanú püspök szentté avatásáért Erdélyből hozzá elzarándoklóknak azt volt képes mondani, hogy ő Erdélyből csak Drakulát ismeri. Ezt bírta mondani a zarándokoknak a személyes találkozáson a pápa. Kinek a szégyene ez? Hát nem Márton Ároné és nem a derék székelyeké az biztos!

Ferenc, aki Erdélyből csak Draculát ismeri,Márton Áronról a vértanú püspökről nem is hallott

Megható volt olvasni a székelyek beszámolóját a római zarándoklatukról, egész az utolsó bekezdésig. Azt érdemes szó szerint idézni:

„A felcsíki zarándokok képviselői – Borboly Csaba megyei tanácselnök, Gábor Zoltán és Incze Sándor – az általános audiencia végén, több száz más személy között, néhány szót válthattak magával a Szentatyával. „Romániából, Erdélyből jöttünk az énekesekkel, és egykori püspökünk, Márton Áron szentté avatását szeretnénk kérni Öntől. Erdélyben élt, és ő a mi hősünk.” – kérte a Szentatyát Borboly Csaba, hozzátéve, hogy szívesen látjuk Erdélyben, Csíksomlyón. Megáldalak – válaszolta a pápa, majd mosolyogva megjegyezte: „Egy dolgot ismerek Erdélyből, Draculát.”

Hogy első dühömben mi volt az első reakcióm erre az utolsó mondatra, az egyáltalán nem tűrne nyomdafestéket…

Adva van itt egy pápának mondott személy, aki mosolyogva annyit mond a reá, mint Krisztus földi helytartójára fölnéző, mélyen hívő székelyeknek, hogy életében még csak nem is hallott a vértanú püspökükről, Márton Áronról, ellenben a celebvilág, és a sátánisták kedvencéről, a vérszívó Drakula grófról annál inkább. 

Ám ennél is dühítőbb, sőt ijesztő, hogy nem is szégyenli ezt a végtelen sötétséget. Jó fejnek hiszi magát ezzel a megjegyzéssel is.

Érthető hát, hogy miért is várjuk tőle hiába Európa megmentését, a katolikus hívők képviseletét.

Ő valami egészen mást képvisel…

Vajon ki ül Szent Péter trónján? 

VIDEO: Zengett a Székely Himnusz Rómában, a Szent Péter téren!

Különleges és áldott pillanatok: 400 erdélyi magyar zarándok testvérünkkel együtt énekeltük el a Székely Himnuszt a vatikáni Szent Péter téren, közvetlenül a pápai kihallgatás után - írja Azbej Tristan.

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/61702/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,ferenc pápa,inkvizítor,vatikáni celeb
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
István 2018-10-24 18:55:50
"Katolikus Egyház, merre tartasz?"
http://petersziklaja.hu/interjukotet-keszult-athanasius-schneider-puspokkel/
Válaszolok
librikus 2018-10-14 19:03:58
Már a pápát is a bilderbergek választtatják.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?