Blogolj!

A magyar emberek egyértelműen beárazták az ellenzék brüsszeli „nagy győzelmét"


Könnyen megszámlálható volt, hogy mekkora is a győzelmük…

Ahhoz képest, hogy az egész balliberális média-  és politikusi csürhe egész héten attól volt hangos, azon ujjongott, hogy mekkora győzelmet is aratattak „Orbán felett” Brüsszelben, szánalmasan kevés, talán összesen kétezer embert sikerült kivinniük a "győzelmi parádéra".

Ehhez a maximum 2000 kretén összecsődítéséhez is kellett négy párt.

Feketén-fehéren kiderült: ennyien érzik magukénak a Sargentini-jelentést, ennyien tartják győzelemnek a Magyarország elleni koholt vádak elfogadását, ennyien adják a pofájukat is a Magyarország elleni hazaáruláshoz.

Szavazzon:

Vajon csalt-e Sváby András?

Hol vannak a te szavazóid, Sváby? „Vajon mennyire lehet hiteles eredmény a Sváby-féle szavaztatás? Míg Sváby állítása szerint több mint százezren szavaztak igennel arra a kérdésre, hogy elfogadná-e a Sargentini jelentést, addig a jelentés mellett alig kétezren tüntettek négy párt felhívására ugyanaznap. Ez utóbbi tökéletesen hiteltelenné teszi Sváby ócskán manipulált szavaztatását!"

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/58586/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,gyurcsány ferenc,inkvizítor,sargentini-jelentés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-18 09:13:10
Olvastam, hogy azon a múlt vasárnapi tüntetésen részt vett, és fel is szólalt a "szegediek üdvöskéje", Botka elvtárs hű talpnyalója.
Magos gondolatait nagyjából emígyen fejtette ki:
"Az az igazi hazafi (köztük persze ő maga is), aki megszavazta a Sz@rgentini jelentést !!!!!"
Figyelj, Újhülye Pistike !
Az már korábban is tiszta, és világos volt minden normális (tehát nem kommunista) ember előtt, hogy te valamilyen tiltott, tudatmódosító szert szedsz, de most ez már bármelyik ember szemében bizonyossá vált. Mert ekkora baromság "kifejtéséhez" már a kommunizmus legvadabb ágának a hirdetése, hangoztatása is nagyon kevés lenne, ehhez már túlvilági magasságokba kell jutni.
Sürgősen gyere le a szerről, mert már így is teljes elhülyülést okozott nálad, és ez még súlyosbodni is fog !!!!!
Válaszolok
Ferenc 2018-09-18 09:00:53
Ezekben az alakokban a Gyurcsányék által szított gyűlölet elnyomja a gondolkodás képességét. Nagy pénzben mernék fogadni, hogy ezek egyike sem tudja, mit tartalmaz az a jelentés. Csak azt hajtogatják, amit az ellenzék mond, ami bekerült abba a fércműbe. De hát mi várható el azoktól az emberektől, akik az rtl primtív műsorait nézik, gyurcsányékat hallgatja, az atv-ből tájékozódnak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?