Blogolj!

Lesz-e majd ezeknek is szabadulóbuli?


Ismét joggal háborog a magyar társadalom. Két brutális bűncselekmény rázta meg az országot a hét végén. Egy migráns megerőszakolt egy fiatal lányt Budapesten, két cigány pedig halálra rugdosott egy védtelen fiatal magyar borászt Badacsonyban.

Biztosak lehetünk benne, hogy a közvélemény élénken figyelni fog az ügyek folytatására, a bírósági tárgyalásokra és igazságos ítéletre vár.

És valószínűleg ismét csalódik. Magyarország ugyanis egy olyan fura ország, ahol – jelentős brüsszeli segédlettel – még mindig hemzsegnek a kommunista múlttal rendelkező bírák. Akik sokszor olyan kétes ítéleteket hoznak, amely alapján például a sikkaszó Zuschlag János, hiába térített meg minden kárt, többet ült börtönben, mint a négy ember életét kioltó, részegen balesetet okozó szlovák milliomosnő. És Marion Cozma egyik brutális gyilkosa is milliós szabadulóbulit tarthatott magának idén, néhány év börtön után…

Zuschlag kapcsán, akit még véletlenül sem akarok felmenteni, azt is meg kell említeni, hogy az országot kifosztó Gyurcsány-Bajnai klán tagjai háborítatlanul élhetnek milliárdosként, sőt, a több mint 300 milliós dugipénzen rajtakapott Simon Gábor volt szocialista nagyágyú börtön helyett élvezheti a százmillióit. A hetedik kerületet lerabló egykori szadeszes polgármester is rég szabadlábon henyél és „politizál” újfent…

És ezek csak a legfrissebb felháborító történések, amiket keserű pirulaként le kellett nyelnie az igazságra vágyó magyar társadalomnak.

Sajnos azon is joggal aggódhatunk, hogy a Soros-alapítványok által amigrációra érzékenyített magyar bírák közül valamelyiknagyon megértő lesz aszgény kiéhezett nemir erősakot elkövető migránssal szemben. Majd kitalálják, hogy az áldozat volt túl kihívó... És ezúttal kussban lesznek a liberális nagy nővédő szervezetek.

Ennek ellenére bízunk abban, hogy végre az igazságosság győz a milliós gázsijú sztárügyvédek jogi csűrés-csavarása felett.

Mert újabb vérlázító szabadulóbulikat már nagyon nehezen viselne türelmesen és ölbe tett kézzel a társadalom!

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/58229/pics/lead_800x600.jpeg
badacsonyi gyilkosság,bajnai gordon,cigánybűnöző,demagóg,gyilkosok,gyurcsány ferenc,inkvizítor,migránsbűnözés,migránsbűnöző,soros györgy,szexuális bűncselekmény,szexuális erőszak
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-09-10 20:51:29
Egyetértek! Mert ha véletlenül egy olyan ítélet is születik,amely nem kedvez a ballib oldalnak,azonnal visítoznak,de amikor szakmányban mentik föl ilyen-olyan indokkal a volt komcsikat és szdsz-eseket,
akkor csak kussolnak és sunyin vigyorognak.Akkor független a bíróság ,egyébiránt Orbán láncos kutyája.
Az érzékenyítéseken részt vett bírókat azonnal el kell távolítani,és olyan jogszabályt kell alkotni,amely
lehetővé teszi,hogy ha a bíróság olyan ítéletet hoz,ami teljesen szembemegy a józan ésszel és ordít
hogy elfogult az ítélet azt felül kell vizsgálni.A vén gazember emberei már mindenhová betették a
mocskos patájukat,vegyék tudomásul,hogy elég volt!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-09-10 19:05:36
Abban az országban, ahol például képes volt olyan ítéletet is hozni a "tisztelt" (i)gazságszolgáltatás hű alattvalója, miszerint a kolontári tragédia (csak jelzem, tíz halott volt !!!!!!) egyetlen "elkövetője, felelőse" a tározó földgátja volt, ott mégis mire lehet számítani. A hülye "FŐD", ugye ?!
Itt az agyonpátyolgatott migránsról - ha egyáltalán elkapják - bírói segédlettel, a mocskos, hazaáruló Soros-csicska NGO szervezetek közreműködésével, rövid úton be fogják bizonyítani: a bevándorlás viszontagságai annyira megviselték, hogy "beszámíthatatlan" állapotban volt a tett elkövetésekor, így nem lehet elítélni !!!!!
A cigányokat majd elítélik néhány évre, amit aztán "ügyesben" harmadolnak, és pár hónap múlva szabadon bulizhatnak, és gyilkolhatnak újra a Balaton mellett, vagy bárhol másutt.
Tessék elhinni, nem a rosszindulat beszél belőlem, hanem - sajnos - az ezen a téren észlelt sokéves, nagyon rossz tapasztalat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?