Blogolj!

Tenyészállatnak nevezi a magyar nőket a balliberális média


A családpolitikai program szerintük nem más, mint tenyésztési program. És mindezt egy magát nőnek nevező lény írta. A pénzt sajnálja a magyar családoktól, gyerekektől. Valószínűleg inkább a migránsokra költené.

Mint azt Novák Katalin, illetékes államtitkár jó néhány alkalommal elmondta, a jövő év is a családok éve lesz és ez az ország költségvetésében is tükröződni fog. Soha ennyit családtámogatásra nem költött az ország. Például a 2010-es, utolsó szocialista költségvetéshez képest a dupláját költjük 2019-ben arra, hogy a magyar családok minél nagyobb létbiztonságban élhessenek, minél több magyar gyermek születhessen.

Erre jön egy Kerényi Kata elnevezésű lény, és azt írja, hogy a költségvetés nem más mint „tenyésztési program”. Mint az állatoknál. Tehát, ha az állam kiemelten támogatja a családokat annak érdekében, hogy megszülethessenek a vágyott gyermekek, akkor az nem családtámogatás, hanem tenyésztési program.

Szerinte ugyanis csak a megszületést segíti az állam, a fölnevelést már nem. Abban az esetben, ha ez tényleg így lenne, még akkor is vérlázító lenne ennek a gyalázatos némbernek a szóhasználata. Ráadásul nincs is így! A rugalmas GYED, a megemelt és kiemelkedően magas családi adókedvezmény, a sorra épülő bölcsődék és óvodák, az ingyentankönyvek, a szociálisan alapon sokaknak járó ingyen gyermekétkeztetés, a CSOK, a diákhitel – mindezek segítik például a születés után a gyermek felnevelését is. És a felsorolás messze nem teljes.

De Kerényi Katát mindez nem érdekli. Ő inkább tenyésztési programnak nevezi a költségvetés 2000 milliárdos családtámogatási részét. Ő valószínűleg inkább a migránsokra költené ezt a pénzt.

Ezek után annyi bizonyos, hogy Kerényi Katát valahol, valamilyen liberális laborban tenyésztették, mert azt nem hiszem el, hogy egy ilyen ostoba lényt anya szült!

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/55750/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,család,demagóg,inkvizítor,médiamocsok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-07-19 11:33:30
Hát, a liberális faj is a szaporatenyész fajhoz tartozik.
Válaszolok
Éva 2018-07-18 14:23:44
Ízléstelen kifejezést használ a fent említett nőnemű, mert az embert senki, semmivel nem ösztönözheti "tenyészetre", még az állam sem. Az ember születik. A felelős ember tudja, hogy milyen feltételek mellett tud gyermeket nevelni, ha ebben az állam, a társadalom segít, az jó. A fogamzásgátlók elterjedésével van lehetőség arra, hogy az egyén döntése maradjon, akar vagy nem kíván utódot világrahozni. Ezt viszont nem lehet ösztönözni semmivel.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?