Blogolj!

Trianon és a Jobbik? Gyalázat!


Hogy merik ezek Trianont a szájukra venni, miután a kampányban sokszor Gyurcsányéknál is jobban gyalázták a határon túli magyarokat, a választás után pedig lerománozták a Fideszre szavazó erdélyi magyarságot?

SneiderTamás, a Jobbik  elnöke. A néphez már semmi közük...

Az egykori szkinhedvezérből lett jólfésült Soros-ügynök, Sneider Tamás szájára vette a határon túli magyarságot. Volt pofája azt mondani, hogy a balliberálissá züllött Jobbik az elszakított magyarok ügyének rendezését képviselné.

Hát képviselné, ha tudná, meg főleg, ha lenne kivel! De nincs! Nem hiszem, hogy maradt olyan ember a Jobbikban, aki bármiféle hitele is lenne a határon túli magyarság előtt.

Emlékezetes, hogy a 2018-as választási kampányban a Jobbik jelöltjei és főleg szimpatizánsai sokszor Gyurcsánykékat is lehagyva gyalázták az erdélyi, kárpátaljai, délvidéki és felvidéki magyarságot, mondván, hogy semmi közük Magyarországhoz, a magyar választáshoz. A választási bukásuk után pedig „aprópénzen megvehető Orbán-csicskának” titulálták mindazokat a magyar állampolgárokat, akik a határon túlról a Fideszre szavaztak. A szavazók közel95 százalékát, több százezer határon túli magyart.

Ezek után volt pofája Sneider Tamásnak kiállni és azt mondani, hogy a Jobbik képviselni akarja a határon túli magyarok ügyének rendezését? Mégis hogyan gondolja ezt, ez a Simicska g. Lajos ülepéből előrántott egykorvolt operettnáci? Komolyan gondolja, hogy bárki határainkon innen és túl, elhiszi egyetlen szavát is Trianon és a magyarság ügyében?

Persze a hülyeségáradatnak ezzel még nincs vége! A Sneider nagyívűen bejelentette, hogy nem csak a határon túli magyarok ügyét képviselik, hanem a többségi népségek, a románok, szlovákok, szerbek érdekeit is.

Sneider és az egész Jobbik hülyeségénél csak a cinizmusuk nagyobb.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/54358/pics/lead_800x600.jpg
2018,demagóg,határon túli magyarság,inkvizítor,jobbik,simicska (g.) lajos,sneider tamás,trianon
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-19 19:25:39
Albert Einstein szerint csak két dolog végtelen a világon: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Nehéz lenne elvitatni, hogy a Jobbikra és "félvezetőire" az előbbi bölcsesség utolsó része vonatkozik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?