Blogolj!

Botrányos és elkeserítő! Ferenc már megint...


Már megint a migránsokról beszélt, és olyasmiket mondott, amelyről józan paraszti ésszel egyből tudható, hogy úgy hülyeség, ahogy van. Abba kellene már hagyni ezt az álszent ájtatoskodást a migránsözönnel kapcsolatban és végre a valóságról kellene beszélni. Úgy talán még hitele is lenne a szavának, így viszont egyre kevesebb, ha van még bármennyi is egyáltalán migránsügyben.

Ferenc az imádott migránsai körében....

„A migránsok mindannyian abban reménykednek, hogy van bátorságunk ledönteni azt a falat, amelyet a kényelmes és néma cinkosság emelt elhagyatottságuk köré”  

Ezt az elképesztő ostobaságot bírta mondani Ferenc a minap. Józan paraszti ésszel azonnal tudható, hogy ennek a valóságtartalma nulla.

A migránsok döntő többsége a tapasztalatok szerint nem abban reménykedik, amiről Ferenc ájtatosan beszél, hanem abban, hogy az európai jóléti társadalom kényelmes életét élhetik, munka nélkül. Ráadásul egyelőre falakat, kerítéseket és minden mozdíthatót, például templomi szobrokat ők döntögetnek. Pusztítanak egyre többen és egyre többet, ahova csak beözönlenek. Nekik van hozzá bátorságuk, mert ilyen ostoba vagy vérlázítóan cinikus módon védik, támogatják őket!

„Kényelmes és néma cinkosság” Európa részéről? Na ez a legfelháborítóbb mondat Ferenctől! Hol él ez az ember? Évek óta mással sincs tele a rohadt liberális világmédia, csak a migránsok pátyolgatásával. Milliók és milliók segítettek, segítenek a migránsoknak. Úgyhogy ez az ostoba vagy cinikus mondat annak a sok-sok millió embernek a szembeköpése is, akik őszintén, krisztusi szeretettől vezérelve megpróbáltak segíteni. A legnagyobb baj azonban, hogy köszönet helyett erőszak, rablás, gyilkosság a válasz a migránsok részéről. No meg a terrorizmus. A nők, a kereszténység, a demokrácia semmibevétele, sőt legyalázása. 

A kérdés csak az, hogy Ferenc tényleg azt hiszi, hogy az a valóság az illegális migránsok beözönlésével kapcsolatban, amiről ő szónokol? Mert akkor nagyon nagy baj van a fejében… Ha viszont tudja, hogy nem az az igazság, amiről ő beszél, de mégis ezt mondja, akkor még nagyobb baj van. Akkor józan paraszti ésszel csak azt lehet gondolni, hogy tényleg maga az Antikrisztus került a pápai trónra… 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/54192/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,ferenc pápa,inkvizítor,migránsok,muzulmán horda,terroristák,terrorizmus,vatikáni celeb
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-16 19:08:10
Minden esetre roppant elgondolkodtató, hogy annak idején - szinte pillanatok alatt - miért is állították félre az előző pápát ?! Csak nem azért, hogy >>>>>>>> ?!
Attól tartok, hogy - sajnos - a cikkíró utolsó mondata a színtiszta igazság ebben a "sötét" ügyben !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?