Blogolj!

Európa sírásója lelepleződött! Merkel döbbenetesen elszólta magát!


Ezért tart itt Európa: a migránsügy Angela Merkel szerint Európa számára csupán egzisztenciális kérdés. Pedig dehogy! Sokkal több! Létkérdés!

Mondhatni Merkel elszólta magát és leleplezte, hogy mit is gondolnak ő társai Európáról. Számukra a muzulmánok pusztító beözönlése csupán egzisztenciális-ügy. Annak a párezer embernek, akit az elmúlt években meggyilkoltak a beözönlők, no és a családjaiknak azért erről más a véleménye. És Európa józan részének is egészen más. A jövőnk, a létünk a tét!

Akinek a pusztító migránsbeözönlés csupán egzisztenciális kérdés, az Európa és főleg az itt élők árulója, sőt, sírásója!

Nem is értem, hogy nem lehet ezt fölfogni: itt sokkal többről van szó, mint egzisztenciáról. Nem a munkahelyeket féltjük ezektől a vadaktól, hanem az életünket, az asszonyainkat, a lányainkat! Sőt, A velünk élő zsidókat, melegeket és liberálisokat is. Mert ők ugyanolyan veszélyben, mint a szabad prédának tekintett 10 éves kislányoktól kezdve a tisztességben megőszült öregasszonyokig minden nő. Mert ez a középkori sötétségben ragadt söpredék, csak a mobiltelefont, meg a szociális segélyt, meg az Eurót érti meg a XXI. századból. No meg a „menekültek jogaival”, azzal tökéletesen tisztában vannak! Bezzeg a kötelességeivel! Arra pont magasról tesznek. És nem értik meg a XXI. századból az élethez való jogot, a jogrendet, a nők tiszteletét, a keresztény hagyományokat, az élni és élni hagyni elvet, a vallásszabadságot, különbözőség tiszteletét és elfogadását.

Frau Merkel!

Európa számára a migránsügy nem egzisztenciális kérdés! Annál sokkal több! Létkérdés! Ha továbbra is hagyjátok beözönleni a gyilkos migráns csürhét, nem az egzisztenciánkat veszítjük csak el, hanem a családunkat, a múltunkat, a jövőnket, az életünket! Mindenünket! A létünket is!

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/53539/pics/lead_800x600.jpg
angela merkel,demagóg,inkvizítor,migránsok,muzulmán horda
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-06-05 20:03:46
Még csak sovány vigasz,de az állampolgárok már lassan kezdik belátni,hogy az ő bőrüket vitték vásárra a saját
politikusaik.Kezdenek tüntetni,hangot adnak abbéli véleményüknek,hogy nem akarnak a saját hazájukban ki-
sebbségben élni.De minő véletlen,akik minket vádolnak állandóan diktatúrával,a szólásszabadság sárba tip-
rásával,ők fenyegetik,büntetik,börtönbe zárják azt,aki nyiltan ki meri mondani az igazságot.De hát azon nem lehet segíteni,aki magán sem akar.A németek ismét megválasztották a nagyasszonyt,most nézhetnek még
pár évig amíg megszabadulhatnak tőle.Csak az a baj,hogy Merkel főzi a fekete levest,és a polgároknak kell
megenni,sőt még nekünk is szeretne juttatni belőle.Remélem legkésőbb jövőre kicsrélődik az EU parlament
jelenlegi degenerált társasága és ésszerű munkát kezdenek majd végezni.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-06-04 14:11:29
Csodálkozom, és két éve csodálkozom, hogy ez a korábban a szervezettségéről, precizitásáról, rendszeretetéről híres német nép még mindig nem hajtotta el a bodrogközi náthás pi........ba ezt a némbert, meg a támogatóit.
Ez persze igaz a többi, meghibbant nyugat-európai ország vezetőire is.
Én tudom, hogy van az a mennyiségű Soros (sz@rjankó, átkozott spekuláns) Gyurika pénz, amiért bárki hülye barom lehet a világ bármely országába, de azért mégiscsak a saját nemzetüket árulják el ezek a senkiháziak.
MOZDULNI KÉNE MÁR !!!!!
Az osztrákok, a szlovének, az olaszok már megindultak a helyes irányba, de hol vannak a többiek ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?