Blogolj!

Nem a kormánynak akarok szülni, hanem a szerelmemnek…


De ki mondta a hülye libájának, hogy a kormánynak szüljön és ne a szerelmének? Senki. Ezt csak ő állítja. És a hozzá hasonló ostoba libák, no meg az őket háttérből irányító végtelenül romlott, hazug, bukott ellenzéki politikusok.

A választáson csúfosan megbukott Cseh Katalin, a választáson csúfosan megbukott gittegylet, a Momentum elnökség tagja kiállt beszédet mondani. Ami nem baj. Sokan nem hallgatták. Ez sem baj. Hülyeségeket beszélt. Ez is csak az ő baja, mondanám, de ez már nem igaz!

Mert az már igencsak nagy baj, hogy a budapesti Olimpia megfúrása után, most már Magyarország jövőjét akarják megfúrni. Cseh Katalin ugyanis az Orbán-kormányok egyik, hanem a legfontosabb nemzetpolitikai tervéről hazudozott, azt gyalázta, azt akarta sárba tiporni a néhány tucat tüntető tapsáért kínlódva.

Cseh Katalin belehevülve beszédébe nem mást vágott oda a Orbán Viktornak, hogy ő bizony nem a kormánynak akar szülni, hanem a szerelmének.

De ki mondta a hülye libájának, hogy a kormánynak szüljön és ne a szerelmének? Senki. Ezt csak ő állítja. És a hozzá hasonló ostoba libák, no meg az őket háttérből irányító végtelenül romlott, hazug bukott ellenzéki politikusok.

Mert Orbán biztosan nem. Orbán annyit mondott, hogy Magyarország hosszútávú érdeke, hogy minél több gyermek szülessen, ehhez a kormány minden lehetséges segítséget meg kíván adni. És hogy mit és hogyan tud segíteni a kormány, arról akar konzultálni a nőkkel, családokkal.

Ha tetszik, ha nem, a világban, de különösen Európában demográfiai háború zajlik. Mi magyarok ebben sajnos nem állunk túl jól. A kormány ezt felismerve demográfiai alapú kormányzást hirdetett és azt tűzte ki célul, hogy minden segítséget megad a magyar nőknek, a magyar családoknak, hogy minél több magyar gyermek születhessen.

Nos, aki erről azt állítja, hogy Orbán szerint a kormánynak kell szüljenek a nők, az vagy nagyon hülye, vagy nagyon hazug. De leginkább mindkettő. Mint Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja…

p.s.: Cseh Katalinnak az országgyűlési választáson képviselőjelöltként indulva az volt a legfontosabb kampányígérete, hogy államilag támogatottá teszik az abortusztablettákat és a fogamzásgátlókat...

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/52021/pics/lead_800x600.jpg
bukás,család,demagóg,demográfia,gyermek,inkvizítor,momentum,momentum mozgalom
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?