Blogolj!

Miért szükségszerű az új ellenzék bukása is?


Pontosan azért, amiért a régi megbukott. A személyek változnak csak, az ostoba és hamis üzenet ugyanaz maradt. Így az újabb és újabb bukás szinte elkerülhetetlen. Mert tök mindegy, hogy ugyanazt a hülyeséget Gyurcsány, Karácsony, Vona és Szél Bernadett szajkózza, vagy Márki-Zay, Gulyás Balázs, Papp Réka Kinga és Gyetvay Viktor üvölti az arcunkba. A hülyeség attól még hülyeség marad, a hazugság attól még hazugság marad.

És a hülyeséggel meg a hazugsággal csak bukni lehet. Minél nagyobb az arcunkba üvöltött hülyeség és hazugság, annál nagyobbat. Háromszor egymás után kétharmadosat. És nem, az Istennek sem tanultak belőle. Üvöltik ugyanazt, csak most már mások.

Nem csak szánalmas, hanem egyenesen bosszantó milliók számára állandóan azt látni, hallani, olvasni, hogy itt diktatúra van, sajtószabadság meg nincs. És ezt napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra, meg évről évre. Választásról választásra. Mindig önmaga cáfolataként. És nem, az Istennek sem tanulnak belőle. "Dezső bácsi" meg Nyékládházán nézi a tv-t az asszonnyal és baromira nem érti, hogy mi a Jó Istenért lenne itt diktatúra, ha ezek napról napra gyalázhatják ordenáré módon és büntetlenül a kormányt, a Fideszt és persze a Fidesz szavazókat… Ettől még Márki-Zay és a többi önjelölt balliberális vezér ugyanúgy szajkózza a diktatúra-mantrát, mint Lendvai Ildikó, meg a többi nehézsúlyú komcsi harcos.

És ha már a "nyékládházi Dezső bácsinál tartunk"… Nem csak szánalmas, hanem egyenesen bosszantó milliók számára az a fensőbbséges, mindent jobban tudó arrogancia, amivel lenézik a vidékieket és a Fidesz szavazókat ezek az újsütetű balliberális vezérek. Hiába a tényszerű kutatások, hogy a diplomások körében is a Fidesz nyert, hiába a sok művész, tudós, sportoló kiállása a Fidesz mellett, atól még Márki-Zay és a többi aberrált tüntikéző továbbra is birkanépezi a Fidesz-szavazókat. Miközben arra akarja rávenni őket, hogy ne szavazzanak a Fideszre, hanem inkább rájuk. Na, ez a népet legyalázó, lehülyéző mentalitás és kampány már Petőfinek sem jött be, Márki-Zaynak és csürhéjének még kevésbé fog…

És persze az egészségügy. Nem csak szánalmas, hanem egyenesen bosszantó, az az alaptalan lejárató kampány, amit az ellenzék művelt az egészségügy ellen. Az elmúlt 8 évben az Orbán-kormány közel 1000 milliárd forintot fordított már az egészségügy rendbetételére. Közel 100 kórház és egészségügyi intézmény részben vagy egészben megújult, több tucat felújítása vagy építése pedig folyamatban van. Orvosi eszközbeszerzésre évente többet költött az Orbán-kormány, mint az MSZP-SZDSZ kormányok a saját 8 évük alatt összesen. Az orvosok, ápolók bérét a minden más ágazaténál nagyobb mértékben növelte a kormány, ma már tisztes megélhetést jelent az egészségügyi fizetés. Ehhez képest a balliberális ellenzék kamufotókkal, sokszor Romániában vagy Ukrajnában készült képekkel, kamuhírekkel gyalázta az egész magyar egészségügyi rendszert. Mind az egészségügyi dolgozók többségének, mind az egészségügyet igénybevevők millióinak volt egészen más tapasztalata, mint amiről hazudoztak a balliberálisok. Ehhez képest Márki-Zay és bandája ugyanúgy a lezüllött egészségügyről, „halálgyár kórházakról” hazudozik az embereknek.

No meg a kivándorlás. Ahhoz képest, hogy állítólag milliók élnek külföldön, akik mind Orbán miatt mentek el, és alig várják Orbán bukását, sőt, mindent meg is tennének érte, alig 50 ezer magyar szavazott külföldön… Akkor joggal merül föl a kérdés, hogy hol is van az a milliónnyi, Orbán-bukásáról álmodozó elmenekült magyar?  Egyébként pedig tényszerű, hogy arányaiban Magyarországról az Európai átlag alatt költöznek ki az emberek. Még Svájcot is több állampolgára hagyja ott évente, mint Magyarországot, a jóléti Svédországról nem is beszélve!

Ehhez képest Márki-Zay és a hozzá csapódó kretének még mindig ezeket a magyarokat akarják hazahozni, meg állandóan attól rettegnek, hogy mindenki elmegy…. Miközben egyébként kint egyre többen döbbennek rá, hogy kifizetődőbb Szegeden Lidl-dolgozónak lenni, mint mosogatólánynak a Soho egyik lepukkant éttermének bűzlő pincéjében. És kifizetődőbb Szőregen CSOK-os házat venni, mint London lepukkant részén egy dohos szobát bérelni… De ezek sem zavarják a hibbant és hazug Márki-Zayt és bűntársait abban, hogy ezen t téren is folytassák bukott elődeik ostoba politikáját.

Így persze Márki-Zay és az új balliberális „elit” eredménye sem lesz, nem is lehet más, mint volt 2010-ben, 201-ben és 2018-ban: kétharmados bukás.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/51641/pics/lead_800x600.jpg
2018,balliberális,bukás,demagóg,gyurcsány ferenc,inkvizítor,karácsony gergely,kétharmad,márki-zay péter,szél bernadett,vona gábor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?