Blogolj!

Pénz, pénz, pénz, avagy lízingelt szoci képviselővel lopják a közpénzt!


A korrupcióról és felelőtlen pénzköltésről óbégató MSZP-Párbeszéd elképesztő módon fogja lopni négy éven keresztül a magyar adófizetők pénzét.

Az ősszoci Burány Sándor, a lízingelt Párbeszédes képviselő

A hatályos parlamenti házszabály szerint öt képviselő alakíthat frakciót azon pártok képviseletében, amelyek a választáson bekerültek a Parlamentbe. Az MSZP-Párbeszéd együtt indulva tudott összehazudozni 12 százaléknyi szavazatot, amely összesen 20 képviselői helyet jelent.

A „gond” csak az, hogy ebből a 20-ból 16-an az MSZP, hárman a Párbeszéd színeiben szereztek mandátumot, míg egy embert a Liberális párt delegált a listára. Frakciót tehát normál esetben az MSZP tudott volna alakítani, amihez a Párbeszédesek és a liberáliska is csatlakozhatott volna.

Volna. De hát a pénz sokkal nagyobb úr, mint a tisztesség. Egy önálló frakciónak ugyanis sokkal több juttatás ját, kezdve a frakcióvezetői fizetéstől a parlamenti bizottsági helyeken át a frakciónak járó szakértői helyekig és pénzekig. Ezért hát az MSZP és a Párbeszéd úgy döntött, hogy ne csak a szocik, hanem a Párbeszéd is alakítson önálló frakciót. Igenám, de párbeszédesek még az egy szem liberáliska leigazolásával is csak négyen lennének.

Mit volt mit tenni, az MSZP adott nekik kölcsönbe négy évre egy képviselőt. Nem mást egyébként, mint az ősszoci Burány Sándort, akit minden bizonnyal valami bizottsági elnöki hellyel jutalmaznak majd a „lízingelt képviselő” röhejes titulus elviseléséért cserébe.

Így tehát, egy lízingelt ősszocival jött össze a Párbeszéd önálló frakciója a Parlamentben. Minden bizonnyal mindezt a demokrácia és a közpénztakarékosság dicsőségére!

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/51606/pics/lead_800x600.jpg
2018,burány sándor,frakció,közpénz,lízingelt képviselő,lopás,mszp,párbeszéd párt,tolvajpárt
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-23 21:36:42
Ezeknél az őskommunistáknál a tisztesség, a becsületesség, a tiszta "játékszabály" teljesen ismeretlen fogalom.
Egyvalamihez értettek világ életükben, az pedig a közpénzek lenyúlása volt. Ezen a szinten meg is rekedtek.
Ettől a Buránytól egyébként meg nem várható semmi értelmes dolog.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?