Blogolj!

Rommá pofozták Sorost illetve magyar és brüsszelita bérenceit


Egy amerikai konferencián elképesztő verbális pofonokat kapott a Budapesten tüntetgető Soros-féle zsoldos gyülevész népség, valamint a magyarok és lengyelek elleni kirohanásokért felelős brüsszelita bürokrata és politikus csürhe.

"A magyar kormányt nem lehet és nem is kell kívülről legyőzni"

- jelentette ki Charles Gati, a Johns Hopkins egyetem európai és eurázsiai tanulmányokkal foglalkozó intézetének kutatója egy washingtoni konferencián. 

Radek Sikorski volt lengyel külügyminiszter például azzal tette helyre azt a felvetést, hogy a lengyelországi és magyarországi kormányellenes tüntetések a népakarat kifejeződését jelentik, hogy határozottan leszögezte:

„a választói akaratot a választásokon szokták kifejezni, s a választás győzteseinek joguk van a kormányzáshoz.” 

Brüsszelnek, Sorosnak és a migránspátyolgató európai vezetőknek egyaránt üzenve határozottan kijelentette:

"a muszlimok integrációja Európában nem volt sikeres, bármit gondoljunk is erről". 

Sikorski keményen beszólt azoknak az erőknek, amelyek állandóan támadják és szankciókkal fenyegetik Magyarországot és Lengyelországot:

„Az Európai Unió nem szövetségi állam, nem mondhatja meg a tagállamoknak, hogy mit tegyenek. Figyelmeztetem az Európai Uniót, hogy az esetleges szankciók kontraproduktívak lehetnek, azaz a várttal ellentétes hatást érhetnek el."     

Sikorski szerint a liberális demokráciáknak a valódi ellenségei a terroristák, akik embereket gyilkolnak.    

Charles Gati, "briliáns politikusnak" nevezte Orbán Viktor kormányfőt. A csalást kiálltó magyar ellenzéknek pedig azt üzenete, hogy a választói körzetek átszabása a világon mindenütt megtörténik. 

Leszögezte azt is, hogy az ellenzék csúfosan leszerepelt:

"Az ellenzéknek most volt esélye, hogy egyetlen jelöltet állítson szembe a kormánypárti jelölttel a parlamenti választásokon. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a Fideszt az elkövetkező négy évben le lehet győzni."

Mindez azért nagyon érdekes, sőt fontos, mert sem Gati, sem pedig Sikorski nem mondható az Orbán-kormány hívének, mégis képesek voltak tárgyilagosan, értelmesen nézni a magyar helyzetre, sőt, elismerték, hogy Magyarország szuverén állam, amelynek joga van döntenie a saját ügyeiben. Vajon a hőzöngő Soros-csürhe mikor lesz képes erre?

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/51492/pics/lead_800x600.jpg
2018,brüsszel,brüsszelita,charles gati,demagóg,inkvizítor,juncker,migránsok,muzulmán horda,sikorski,soros györgy,soros zsoldosok,soros-terv
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Ágnes 2018-04-21 17:54:28
A Globalizáció jegyében született "nyílt társadalom hirdetése" egy olyan homunkul uszt vetít előre, mely új hatalmi rendszer vezényletével diktátumokban határozza meg a követendő eszmét .Volt benne részünk, ezt kommunizmusnak nevezték.
A reménytelen emberek fontosságukat keresve kapaszkodnak a mézesmadzagba. Szeretném előre vetíteni nagy bukásukat , amely vesztüket okozza, vagy talán mégis megtanulnak embernek lenni miután a masszából kimásztak.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-20 21:04:06
Végre, felszólaltak már a tengerentúliak is a Soros-csicskák ellenében.
Talán csak nem kezdődik el odaát is egy lassú ébredési folyamat a több éves "téli álom" után ?!
Reménykedjünk.
Válaszolok
Ágnes 2018-04-19 21:55:08
Köszönöm, bárki is állította össze a cikket.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?