Blogolj!

Márki-Zay. A használt papír zsebkendő…


Tétényi Éva. Kész Zoltán. Fekete nővér. Pukli István. Mi bennük a közös? Hogy gátlástalanul föl- és kihasználta őket a balliberális csürhe. És elhasználta őket. És persze végül el is dobta őket. Mint egy használt papírzsebkendőt. Gondolkodás nélkül, némi undorral, a szemétbe…

És jól láthatóan ugyanez a sors vár a vásárhelyi kreténre, Márki-Zay Péterre is. Ugyanazt a pályát futják be. Föltűnnek a semmiből, semmiféle korábbi teljesítmény nem legitimálja, hitelesíti őket. A balliberális csürhe pedig, függetlennek hazudva őket, bebújik mögéjük. És mozgatják őket, mint egy ócska marionett bábut.

Ideig-óráig tündökölnek. Hívják őket tv-be, rádióba, és észt osztanak újságokban és a világhálón is. Azt hiszik, övék a világ, azt hiszik, legyőzhetetlenek, azt hiszik mindenki őket akarja, önnön maguktól megittasodva azt hiszik, hogy nélkülözhetetlen és tévedhetetlen vezérek.

Aztán pattogzik, majd kopik a máz. Újat, érdekeset nem tudnak mondani. Amiket addig összehordtak, arról szép lassan kiderül, hogy hülyeség. Hátranéznek, de már nincs mögöttük tömeg, csak néhány szánakozó arc tekint vissza rájuk. Már ritkán szerepelnek, ha megszólalnak, már senki sem figyel rájuk. A balliberális csürhe már másokat ajnároz, már mások járnak a tévékbe, rádiókba észt osztani. Akik egykor nagy hangon támogatták, azok már szóba se állnak vele…

Aztán eljön a számadás ideje és ott marad egymaga, még nagyobb roncsként, mint a kezdetekkor, ki- és elhasználva, és eldobva…

Tétényi Éva, Esztergom bukott volt polgármestere. Kész Zoltán, Veszprém bukott volt képviselője. Sándor Mária, a fekete nővér, az egészségügyi dolgozók önjelölt, bukott képviselője. Pukli István, a pedagógusok önjelölt, bukott képviselője.

A lista hamarosan így bővül: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely bukott, volt polgármestere…

Elhasználták és eldobják majd őt is. És megérdemli a sorsát, a süllyesztőt, a közéleti szemétdombot. Onnan szedték elő, oda lökik vissza.

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/51337/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,bukás,demagóg,hódmezővásárhely,inkvizítor,kész zoltán,márki-zay péter,pukli istván,sándor mária,tétényi éva
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Leviathan 2018-04-30 08:38:38
Hihetetlen, hogy még mindig eszik néhányan ezt a hazug uszító, rettegést koholó xarházit! Micsoda súlytalan egy f..kalap! Majd a Jani megoldja..
Válaszolok
Ágnes 2018-04-19 21:57:44
Nulla 000000 , ezek ők. Egyáltalán ki kíváncsi rájuk?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-04-18 08:28:11
Remélem, hogy rövidesen méltó helyére kerül ez paprikajancsi !
Irány a politikai süllyesztő, de minél hamarabb !!!!
Válaszolok
Leviathan 2018-04-17 08:49:01
Egy szánakozó pillantást nem érdemelnek! Selejt xarházi emberek, mind! Most a "BUKÁS" után nagyon meg fog nőni a számuk! Tetszik a def. .."vásárhelyi kretén"
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?