Blogolj!

Simicska mentené az irháját, Vonát azonnal beáldozta


Miután Simicska g. Lajos kilóra megvette Vona Gábort és pártját, azt tehet velük, amit csak akar. Most például úgy akarja menteni az irháját, hogy gondolkodás és gátlás nélkül vágta ki eddigi politikai kirakatfiguráját, Vona Gábort. Sőt, ma már a médiájának nagy részét is beszántotta.

Vona Gábor vasárnap kora este még nagyhatalmú pártvezérnek hitte magát és már látta önmagát a miniszteri, netán miniszterelnök bársonyszékben. Hétfőn estére viszont kiderült: nem nagyhatalmú, nem pártvezér, nemhogy miniszteri bársonyszéke, de még parlamenti széke sem lesz.

Simicska ugyanis egyik pillanatról a másikra úgy kivágta, mint macskát szarni. Megtehette, hiszen kilóra megvette a pártot Vona alól.

Jól láthatóan erre a végkifejletre maga Vona sem számított. Vasárnap este még magabiztosan mondta, hogy persze lemond, de érez még magában politikai erőt és azt sejtette, hogy a formális lemondás után úgyis ő marad a párt élén.

Aztán – a hírek szerint – Simicska közölte vele, hogy mehet Isten hírével… Ha nem megy magától, akkor olyan médiaössztüzet kap a Hírtv-től és a Simicska-média egyéb hadiegységeitől, hogy ahhoz képest a Fidesz Vona elleni támadásai dicséretként hatnak.

Vona tehát nem tehetett mást – egyelőre – végleg lemondott a pártelnökségről, sőt, azt is kénytelen volt bejelenteni, hogy a parlamenti mandátumáról is lemond. Egy nap alatt a miniszterielnöki szék igézetéből a politikai árnyékszékre zuhant. Szép nagy esés volt…

Vona Gábor kivonul a politikából

Vona Gábor Facebook-posztban jelentette be döntését, és a hétfői elnökségi ülésük eredményét. " Lemondok az elnökségi tisztségről A mai napon - a tegnapi választási eredmények fényében - ígéretemhez hűen benyújtottam a lemondásomat, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott. A közeljövőben a Jobbik tisztújító kongresszust fog összehívni, hogy új elnököt válasszon,a tisztújításon nem méretem meg magam.

Simicska g. Lajos ugyanis nagyon elszámította magát. A Simicska-Csintalan-Török Gábor „stratégia triumvirátus” az üres whiskey-s üvegek garmadáján keresztül úgy szemlélte a világot, hogy jó esélyt láttak arra, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal együtt többségbe kerül. Arra számítottak, hogy ha a Jobbikosok sehol nem lépnek vissza, akkor az egyéni győzelmekkel és a sok egyénis töredékszavazatokkal, meg a pártlistás mandátumokkal messze a legerősebbek lesznek és ezért nekik jut a vezető szerep egy Orbán-ellenes koalícióban. Ez a whiskey-gőzös ostobaság végül nemhogy nem jött be, de még hozzá is segítette a Fideszt a kétharmadhoz.

És ettől Simicska megrettent. Nem kicsit, nagyon. Már nem akar – nem is nagyon tud – harcolni Orbán és a Fidesz ellen. Már csak a bőrét mentené.

Újabb tetemes mennyiségű whiskey-pusztítás után azt hiszi, hogy azzal tud jó pontot szerezni, ha szemétdombra hajítja Vonát és a Jobbikot lélegeztetőn tartja, hogy csak vegetáljon.

Sőt, ma már újabb kétségbeesett akciókkal igyekszik fölhívni magára a figyelmet: kerül amibe kerül, azonnal bezárja a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót… A Hírtv-t meg „racionalizálja”…

Megszűnik a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Ma délelőtt jelentették be, hogy tartós finanszírozási problémák miatt nem lesz többé Magyar Nemzet, se a nyomtatott, se az online verzió.

Simicska g. Lajos tehát beszart és mentené a bőrét.

Legalább annyi haszon van belőle, hogy Vona eltűnt – egyelőre. És az egykor szebb napokat megélt Magyar Nemzet meg Lánchíd Rádió kormány- és Fideszellenes mocskolódást nem vagyunk kénytelenek tovább elszenvedni.

Bár ez utóbbi még nem biztos, ugyanis a hírek szerint az LMP-hez, egészen pontosan Ungár Péterhez kerülhet a Magyar Nemzet, amelynek így sajnos folytatódhat a dicstelen lejtmenete. Hogy egy liberálanarchista lapra mennyien lesznek kíváncsiak ugyanis, afelől vannak sejtéseim…

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/51004/pics/lead_800x600.jpg
2018,demagóg,inkvizítor,jobbik,lánchíd rádió,magyar nemzet,simicska (g.) lajos,ungár péter,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
István 2018-04-11 09:00:05
Ezt magyarázza meg azoknak,akik hittek neki és abban, hogy vele a jobbik kormányra fog jutni ! És gondolom, hogy majd az a sok uszítást-rágalmazást a nép fel a kormányról és a Miniszterelnökről is megfogja magyarázni...! És a sok-sok magához csalogatott és most elbocsájtott dolgozóknak is magyarázkodjon !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?