Blogolj!

Beismerő vallomás: Simicska nem volt elég, Soros is beállt a Jobbik mögé


A legostobább, ócska nácik, akik nem is oly rég még bőszen cigányoztak, zsidóztak, a Duna-parti cipőkbe köpködtek, sőt, a zsidó származású képviselők összeírását követelték, ma már fejből szépen fölmondják egy-egy külföldi interjúban a Soros-tervet, mint szép, új magyar jövőt.

Emlékeznek még a jobbikos Gyöngyösi Márton parlamenti szégyenteljes náci ámokfutásaira. És az előző választási kampányokban elkövetett zsidózó-cigányozó kirohanásaira? Sajnos, mi nem tudjuk feledni, mert jócskán hozzájárult ahhoz, hogy a külföldi lapok Magyarországot náci-fasiszta, antiszemita országként festhessék le, ahol a Parlamentben a zsidók összeírását követelik. Természetesen a nyugati média következetesen és persze totál alaptalanul egybemosta az ócska náci Jobbikot a Fidesszel…

Na, most ezek a véresszájú nácik azt állítják, hogy csak operettnácik voltak, mert éppúgy kívánta az érdekük, hogy bekerülhessenek a Parlamentbe. Tulajdonképpen ők farkasbőrbe bújt bárányok voltak. Ezt igazolandó az egykor habzó szájal zsidózó-cigányozó Gyöngyössi Márton szépen fejből fölmondta a Soros-tervet, mint megvalósítandó célt egy angol nyelvű interjúban.

Össze-vissza beszél a Jobbik bevándorlás ügyben

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Nagyon úgy néz ki, hogy a Jobbikon belül sem tudják, hogy mit kellene kezdeni a bevándorlási kérdésekkel. Január 16-át írtuk, amikor Vona Gábor rendkívüli sajtótájékoztatón szólt be a kormánynak, mert az a nemzetközi egyezményeket betartva olyan migránsokat fogadott be, akiket a hazájukban üldöztek, akik háborús veszélynek voltak kitéve, akik politikai elkötelezettségük miatt életveszélyben voltak.

Szép ugye? A hülye náci, aki a szolidaritásról papol. Aki szerint a migránsok befogadása szükségszerű. Mert szerint ezt kívánja a szolidaritás és a nemzetközi szerződések is erre kötelezik Magyarországot. Hiteles is, ugye?

Vona az eset kapcsán meg folytatta a szokásos, önellentmondásos baromkodásait. Vona azt mondta: Gyöngyösi szavait félremagyarázták, másrészt meg igen is be kell tartania Magyarországnak a szerződéseket. Vona mondatának első fele a jobbikos választóknak szólt, a második felével Sorosnak és Brüsszelnek üzent. Rendkívül hiteles ő is….

Nem irigylem a jobbikos szavazókat. Naponta kell fölköpni és aláállni, ha továbbra is a jobbikra akarnak szavazni. És persze várhatják a migránsok özönét, ha a Jobbik hatalomra kerülne.

Vona. Még annál is rosszabb, mint hitted...

Most már teljesen érthető a marxista Heller Ágnes perverz és gusztustalan vonzalma Vona iránt. És Gyurcsányé is, aki a kommunisták legszebb hagyományait követve lövetett saját népére és ismét börtönnel, vagyonelkobzással fenyeget, miközben a gyülevész munkásőr hadai nyíltan lámpavasra húzással fenyegetik a fideszeseket és persze a papokat is.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/50867/pics/lead_800x600.jpg
2018,antiszemitizmus,demagóg,gyöngyösi márton,inkvizítor,jobbik,náci,simicska (g.) lajos,soros györgy,soros zsoldosok,soros-simicska koalíció,soros-terv,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-07 17:55:30
Ez a "felköpök, és aláállok" figura egészen jól megy ennek a Jobbiknak, különösen a Vonának.
Csak arra azért vigyázni kéne, hogy ezekbe az "akciókba" előbb-utóbb elázik ez az egész brancs !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?