Blogolj!

Márki-Zay ámokfutása a polgármesterségébe kerül!


Afelől nincs kétségem, hogy Márki-Zayt a vásárhelyi választók 2019 őszén soha nem látott egyetértésben fogják leváltani és elzavarni. Ám a mostani ámokfutását látva egyáltalán nem biztos, hogy kihúzza addig, ugyanis számos olyan hibát követett el, ami jogilag a posztjába kerül!

Mint egy elszabadult vadember a civilizált úri szalonban, úgy viselkedik Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely tévedésből megválasztott polgármestere. Az önmagát mérhetetlenül sokra tartó, mindenki mást viszont igencsak lenéző „városvezetőnek” nem esik nehezére bárkiről és bármiről rosszat mondani. Sőt, igazából mást sem tud, mi több, az őt jelölő és támogató balliberális pártok is megbánták már ezerszer, hogy ezt a túlmozgásos gyurcsány-epigont önmagukra szabadították.

Mint szemtanúi lehetünk, Márki-Zay gondolkodás nélkül rúg bele bárkibe és bármibe, amikor arra kedve szottyan. És hát elégsűrűn szottyan… Amíg ezt az országos politikával kapcsolatban teszi, addig sok hatása nincs, maximum a sajátjai kapnak tőle egyre gyakrabban ideggörcsöt és mind több vásárhelyi csodálkozik rá, hogy micsoda egy ritka nagy barom lett a néhai Rapcsák András egyik utódja. Ma már egyre többen szemlesütve járnak a városban azok közül, akik támogatták, a piacon pedig egymás szavába vágva bizonygatják az emberek, hogy ők bizony nem erre az idiótára szavaztak…

És hát Márki-Zay önhittségében annyira ostoba, hogy a legalapvetőbb jogszabályokkal sincs tisztában. Például azzal, hogy politikusként bármit mondhat, ám városvezetőként megnyilvánulva már korántsem pofázhat, mocskolódhat következmények nélkül. Sokan nem vállalták, hogy Márki-Zaytól jogi úton vegyenek elégtételt a sértegetésekért, rágalmakért, aljas hazugságokért, ám a vásárhelyi kórházban dolgozóknál betelt a pohár, följelentették az ámokfutót.

Márky-Zay bíróság elé kell álljon!

Példátlan aljasságot követett el Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. „Az életét kockáztatja, aki bemegy a vásárhelyi kórházba" - merészelte kijelenteni Kiss Attila jobbikos országgyűlési képviselőjelölt fórumán, számolt be róla a Délmagyar.hu. Az Index szerint a kórház főigazgatója, Kallai Árpád mintegy ötven munkatársa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, Márki-Zay Péter az elmúlt napokban rendezett lakossági fórumokon „rágalom- és gyűlöletkampányt" folytatott a kórház ellen.

Mert megválasztott polgármesterként is tovább gyalázta, sértegette, rágalmazta a saját városának kórházát. Ám ha polgármesterként eljárva követ el olyan cselekményt, amiért a bíróság jogerősen elítéli, akkor méltatlanná válik a polgármesteri tisztségre és attól megfosztatik.

No, ezen az úton indult most el Márki-Zay Péter. A kérdés már csak az, hogy a bíróság vagy a választók mondják-e ki hamarabb, hogy Márki-Zay Péter méltatlan a polgármesteri tisztségre! A választás 2019 őszén lesz, ám lehet, hogy a bírósági ítélet hamarabb megszabadítja a vásárhelyieket tőle.

 

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/50807/pics/lead_800x600.jpeg
demagóg,hazugság,hódmezővásárhely,inkvizítor,márki-zay péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-06 17:45:56
Én titkon bízom abban, hogy a vásárhelyiek mihamarabb felébrednek téli álmukból, és jóval a jövő év ősze előtt elzavarják ezt a paprikajancsit a polgármesteri hivatalból.
Válaszolok
Leviathan 2018-04-06 10:27:58
Azt gondolom, hogy mindent egy lapra feltéve viselkedik! A sivalkodása a jövőnek szól, gondolván, hogy sörösgyurkáék nyernek a választásokon, és akkor őt piedesztálra emelik! Két dolog fogja nagyon kellemetlenűl érni ezt a túlmozgásos sexxfejet, az egyik, hogy nem győznek gyurkáék! A másik, akár győznek, akár nem, az ilyen túl okos senkiházit senki nem szereti és ejteni fogják eredménytől függetlenül! Lesz pofára esés, kalácsképű!!
Válaszolok
oregebbvagyokmintmzp 2018-04-06 09:47:55
A vásárhelyiek választották ezt a hibbant férget , viseljék is a hátukon ! Amióta ez az idióta feltűnt nincs nyugalom.
Szegény Vásárheky.....pffffh...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?