Blogolj!

Ő itt Feri. Feri elmegy szavazni április 8-án! És Te?


Ő itt Feri. A Gyurcsány Feri. Feriben és benned annyi a közös, hogy az ő szavazata pontosan annyit ér, mint a Tied. Pedig Feri szerint kurva ez az ország. És Feri büszke arra, hogy hazudott reggel éjjel, meg este.

Bemutatom neked Ferit. A Gyurcsány Ferit. Feri az, aki ármánykodással, sunyisággal, a saját főnökeinek a hátba szúrásával kaparintotta meg a miniszterelnöki posztot. Feri kormányfőként nem csinál semmi értékelhetőt, semmit, amire büszke lehetne. Viszont elárulta a határainkon túl élő öt millió magyart, elcsalt egy országos választást, majd a jó kommunista hagyományokhoz méltóan lövetett saját népére.

Feri ráadásul igazi hithű kommunista módjára óriási vagyont harácsolt össze az állami vagyonból. Feri, ha érdekei úgy kívánják, bárkit elárul és bárkivel gátlás nélkül összeáll. Feri, ha kell, érdekből beházasodik a véreskezű kommunista családba és betelepszik egy zsidóktól elrekvirált villába.

Feri az, aki annyira nem ért a kormányzáshoz, hogy egy nemzetközi felmérés szerint a világ 10 legrosszabb kormányfője közé tartozik. Feri úgy vett föl és vert el 8 ezer milliárd forintnyi kölcsönt, hogy közben csődbe vitte az országot. Feri giga IMF-hitelét a következő kormánynak kellett a magyarok verejtékes munkájából visszafizetnie.

Feri több tucatszor emelte a gáz és villany árát, cserébe viszont elvette a kiszolgáltatott nyugdíjasok 13. havi nyugdíját. Feri leszarta az egészségügyet, az oktatást, ellenben alagutakat és viaduktokat építtetett horror áron a síkvidékre. Feri elverte és eltűntette a magyarok pénzét, cserébe nem épített semmit.

Feri megbukott, de most vissza akar jönni.

Feriben és benned egy a közös pont: mindketőttöknek ugyanannyit ér a szavazata április 8-án.

Megkérdeztük Ferit, hogy elmegy-e szavazni április 8-án:

„Mi az hogy! Nagyon is! És magamra szavazok!”

És te? Te elmész szavazni április 8-án, vagy hagyod, hogy Feri és tolvaj-gyilkos bandája döntsön és visszatérhessen?

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/50541/pics/lead_800x600.jpg
2018,aberrált,abszurd,ámokfutó,bukás,demagóg,genetikai hulladék,gyurcsány ferenc,hazaáruló,inkvizítor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-03-30 21:55:03
Elég ránézni ennek a g...embernek a po.. ööö arcára, ömlik belőle a "jóakarat" ! :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-30 16:49:31
A cikkíró nagyon szépen levezetett mindent a tömegbe lövető, hazug, szélhámos Fletótól, csak - szerintem - egy dologról tökéletesen elfeledkezett:
Ez az ember elmeháborodott. Hogy ez mennyire így van, azt igazolja a mellékelt fénykép. Csak rá kell nézni, az mindent elárul erről a fehérjehalmazról.
Mindezek alapján tehát tényleg egyetlen lehetséges megoldásunk van:
Április 08-án minden jó érzésű jobboldali, nemzetben gondolkodó embernek >>>>> irány a szavazófülke !!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?