Blogolj!

Vona. Még annál is rosszabb, mint hitted...


Most már teljesen érthető a marxista Heller Ágnes perverz és gusztustalan vonzalma Vona iránt. És Gyurcsányé is, aki a kommunisták legszebb hagyományait követve lövetett saját népére és ismét börtönnel, vagyonelkobzással fenyeget, miközben a gyülevész munkásőr hadai nyíltan lámpavasra húzással fenyegetik a fideszeseket és persze a papokat is.

Nos, többek között ezek az alakok ölelték keblükre Vona Gábort, aki viszont ezen jót cukiskodott. E borzalmas vonzalom ma már teljesen érthető, annak tükrében, hogy Vona régi jó török cimborája volt az egyik fővádlottja a pápa elleni merényletnek.

Hellerben, Gyurcsányban, meg a többi nyomorult lelkű liberálisban és kommunistában ugyanis az a biztosan közös, hogy engesztelhetetlen gyűlöletet éreznek Szent II. János Pál pápa iránt. A lengyel származású egyházfő ugyanis „beleköpött a levesükbe”, amikor vezérszerepet játszott a kommunizmus európai megbuktatásában. Egyszerűen elvette a gyilkos ingyenélő vörös banda kényelmes szocialista jövőjét. És ezt nem tudják neki megbocsátani még holtában sem. És az Egyháznak sem.

Így talált anno egymásra a kommunista és a muzulmán csürhe, akiknek közös jellemzőjük többi között a valódi demokráciától való beteges irtózás, így a mindenfajta ellenfelek fizikai kiirtása. És a kommunisták fölbérelték a muzulmánok gyilkos fanatista bandáját II. János Pál pápa kivégzésére. A merénylet megszervezésében főszerepet játszott egy bizonyos Musa Serdar Celebi.

Puszipajtások. Vona és Celebi...

Nos, ez a „derék jó török nacionalista fanatikus”az utóbbi években családi barát lett Vona Gáboréknál, mi több, ő szervezte meg Vona törökországi "diadalútját".

A szálak tehát összeértek: Vona jó cimborája a II. János Pál pápa elleni merénylet központi alakja. Érhető tehát, Heller és Gyurcsány rajongása Vonáért. Hisz akinek ilyen barátai vannak…

p.s. : már csak egy kérdésem maradt a végére! A magát állandóan hívő katolikusnak hazudó Márki-Zay Péternek mi a véleménye a fő mentorának, Vona Gábornak e baráti viszonyáról?

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/50441/pics/lead_800x600.jpg
2018,gyurcsány ferenc,heller ágnes,jobbik,márki-zay péter,migránsok,muzulmán horda,szent II. jános pál pápa,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-28 19:18:11
Az összes ellenzéki párt összeborulása tényleg egy perverz koalíció. Egyébiránt a kommunisták (élükön a marxista Heller Ágnessel és a többi begyepesedett agyúval), a Jobbik (amit szerintem annak idején konkrétan az MSZ(M)P gründolt össze, és támogatott a FIDESZ ellenében), valamint a Vona nagy barátai, a muszlimok között egy közös "Vonás" mindenképpen van:
Megszületésük óta tűzzel-vassal irtották, irtják - és még élnek - irtani is fogják a keresztényeket.
Mellesleg ez a vásárhelyi bohóc nagyjából annyira katolikus ember, mint a múlt század elején (a példakép) Kun Béla volt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?