Blogolj!

A kvóta a tét! Soros és Brüsszel mindent bevetnek a V4 szétverése érdekében


Brüsszel, Sorossal összefogva, a legaljasabb módszerektől sem visszariadva próbálja meg kreált és koholt ügyekkel lejáratni a migránskvóta ellen egységesen fellépő jelenlegi V4-es kormányokat. Ha akár egy országban sikerül a tervük, bukik az egész migránsellenes erőteljes fellépés. Most épp Szlovákiát próbálják destabilizálni, a migránskvótát hevesen ellenző miniszterelnök megbuktatásával.

Egyre mélyülő politikai válság van Szlovákiában. Egy kettős gyilkosság zavaros részletei miatt az ellenzék már a kormány távozását és előrehozott választásokat követel. Márpedig, ha Fico és kormánya bukik, akkor nagy valószínűséggel bukik a V4-ek egysége is.

Lehet Robert Ficot a magyarok ellenségének tartani. Nem is alaptalanul, lásd például a Malina Hedvig-ügyet. Ám az is kétségtelen, hogy Magyarország elemi érdeke a V4 együttműködés fenntartása, a kötelező betelepítési kvóta elleni egységes föllépés. Márpedig erre jelenleg Fico a garancia.

Amit most látunk Szlovákiában, az egyébként nagyon hasonlít az egykori horvát és olasz eseményekhez. Mindkét esetben gyakorlatilag külső nyomás buktatta meg a Brüsszelnek nem tetsző kormányt. Horvátországban például Ivo Sanader kormányfőt, amelybe még – a Mol vezérigazgatóján, Hernádi Zsolton keresztül – Magyarországot is belekeverték. Ma már tudható, hogy a Sanader elleni korrupciós vádak koholmányok voltak, amelyet a horvát baloldal egyedül, brüsszeli segítség nélkül képtelen lett volna végigvinni és elérni előbb Sanader, majd egy évvel később a horvát kormány bukását. Sanaderék után jött egy Brüsszel felé alázatos baloldali kormány, amely az Uniót elvtelenül kiszolgálva gyakorlatilag ugyanúgy csődbe vitte az országát, mint anno Gyurcsány Magyarországot.

Sokan emlékeznek még arra is, hogy a Merkel diktálta brüsszeli politikával szembehelyezkedő olasz miniszterelnököt, Silvio Berlusconit is Brüsszel nyomása és a koholt vádak buktatták meg. Aztán jött a baloldal, jött az Orbángyülőlő Renzi és Brüsszel elvtelen kiszolgálása, például migránsözön-ügyben. És ami ezzel együtt jár: Olaszország tönkretétele. Berlusconit Brüsszel azzal vádolta, hogy csődbe viszi Olaszországot, ezért kellett mennie. Ehhez képest most sokkal rosszabb állapotban van az olasz állam és az olasz gazdaság, mint Berlusconi megbuktatásakor.

Ennek ellenére most Szlovákiában is ugyanolyan módszerekkel próbálja megbuktatni a miniszterelnököt és kormányát Brüsszel, mint Sanadert és Berlusconit. Egy végtelenül zavaros üggyel, ahol semmiféle bizonyíték nincs Ficoék ellen, csak a sejtetés…

És mindezt miért?

Azt jól látjuk, hogy Brüsszelnek és Sorosnak a V4 együttműködés nagyon nem tetszik. A négy ország együtt ugyanis felér például Franciaországgal, azaz nem kis erőt képvisel. A Merkel-Juncker-Soros trió az elmúlt két évben mindent meg is tett a Visegrádi Négyek szétveréséért. Zsarolás, ígérgetés, fenyegetés - minden bejátszott.

A lengyelekkel jól láthatóan nem boldogulnak, hiába minden, a kormány stabil, sőt élvezi a választók elsöprő többségének bizalmát.

Csehországban próbálták megbuktatni az elnökválasztáson a migránsözönt ellenző államfőt, ám hiába volt minden igyekezet, Milos Zeman magabiztosan győzte le a nyíltan brüsszelista jelöltet. Sőt, a parlamenti választásokon is egy nyíltan migrációellenes, Orbánt szövetségesnek tekintő párt nyert, ám a miniszterelnök-jelölt ellen már meg is indult a kreált büntetőjogi hajsza. Minő meglepetés, egy sok évvel korábbi uniós projektet kifogásolt Brüsszel és a Brüsszel támogatását élvező cseh ellenzék…

És ha már uniós pályázatok. Mi magyarok is pontosan érzékeljük, hogy miként akar beleszólni Brüsszel a magyar választásokba az állítólagosan korrupciógyanús uniós pályázatok emlegetésével. Teljesen nyilvánvaló, hogy ehhez a lejárató kampányhoz a muníciót a magyar ellenzék és a balliberális média Brüsszeltől kapja. Itt is megpróbálnak büntetőügyeket kreáltatni a Brüsszelnek ellenálló Orbán-kormánnyal szemben.

Brüsszel, Sorossal összefogva tehát, a legaljasabb módszerektől sem visszariadva próbálja meg kreált és koholt ügyekkel lejáratni a migránskvóta ellen egységesen fellépő jelenlegi V4-es kormányokat. Ha akár egy országban sikerül a tervük, bukik az egész migránsellenes erőteljes fellépés.

A tét nem kicsi! Lehet utálni Ficot, csak kérdés, magyar érdek-e a bukása? 

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/49772/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,ivo sanader,kvóta,migránsok,muzulmán horda,robert fico,silvio berlusconi,v4
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-13 17:51:34
Ez a két undok idióta szórakozhatna már valami mással, mint a V4-ek kormányaival és azok vezetőivel.
Volna egy tippem is, hogy mivel, ami ráadásul mindkettőjüknek "kézre is esik" !!!!
Válaszolok
Jossi 2018-03-13 08:48:09
Még az is lehet, hogy az újságíró gyilkosságban benne van a Soros klán vagy Brüsszel keze!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?