Blogolj!

Ezek? Együtt? Kormányozni? Magyarországot?


El tudja ön képzelni, hogy Karácsony, Gyurcsány és Vona együtt kormányozzon? Sőt, Szél Bernadettel, füttyös Juhásszal és Fegyőrrel megtoldva? Nyilvánvaló képtelenség.

Nos, az a helyzet, hogy ezt ők is tudják.

És beleröhögnek az ország képébe: na és - mondja cinikusan Gyurcsány... 

Majd lesznek kormányválságok, kiszorítósdik, lejáratások, árulások és a lókupeceket megszégyenítő alkudozások, posztok-helyek nyilvános adásvétele... 

És közben persze az országgal magával senki sem törődne! De a böszme szerint ez sem baj, másutt is elvannak stabil kormány nélkül...

Nos, ezek akarnak "összefogni" és győzni.

Annyira magabiztosak, hogy Gyurcsány még azt is kimondta, amit igyekeznek elhazudni a választók előtt: csak és kizárólag az Orbán és a Fidesz elleni gyűlölet az alapja az összefogásnak, más nincs. Se közös program, se egy gondolat arról, hogy mit kezdenének ők így együtt az országgal. Nyilvánvaló, hiszen az ország nem is fontos számukra... Csak a gyűlöletet. A mindent beszennyező, pusztító, mélységes mély gyűlölet. A legyőzött ostobák engesztelhetetlen és kiapadhatatlan gyűlölete mindenki iránt, aki sikeresebb, jobb, emberibb náluk.

Lehet erre szavazni? Ép ésszel biztosan nem!

2
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/49598/pics/lead_800x600.jpg
2018,gyurcsány ferenc,juhász péter,karácsony gergely,mszp-dk összefogás,szél bernadett,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
László Tibor válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-03-09 12:43:41
Az egy dolog,hogy indulnak,de szavazni is fognak rájuk,az viszont már siralmas! Vajon az embereket meddig lehet becsapni .vagy a hiszékeny ember újra termelődik?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-08 14:29:25
Már az is közröhej, hogy - mint lehetséges miniszterelnökök - a fényképen szereplők közül bármelyik bohóc neve egyáltalán szóba került.
Szegény Magyarország !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?