Blogolj!

Na most akkor ki kell mondanunk: nem ők győztek, mi rontottuk el!


És ami ebből következik: fogjon össze bárki bárkivel is, még mindig mi vezetünk, még mindig mi állunk nyerésre. És ami a legfontosabb: még mindig mi ronthatjuk el. Mi a fontos és mi nem? Mivel veszíthetünk és mivel nyerhetünk?

Igen persze, sokkal kevesebb gőgösség, és háromszor annyi munka - ahogy miniszterelnök úr is mondta! Munkára fel, de nem agyatlanul! Mert hibázni szabad, de csak akkor, ha tanulunk belőle. Mert ha nem, akkor végzetes lesz. Hibáztunk 2002-ben. És hibáztunk most Vásárhelyen is.

Mert mielőtt nekilátunk a békemenet szervezésének, az aláírásgyűjtés utáni kampány kemény, embert próbáló részének, el kell gondolkodni Vásárhely tapasztalatain!

El kell gondolkodnunk, hogy jó dolog volt-e országos eseményt csinálni egy helyi választásból, ahol csak nekünk volt veszíteni valónk!

El kell gondolkodnunk azon, hogy nem foglalkoztunk-e túlságosan sokat az ellenféllel, saját magunk helyett!

El kell gondolkodnunk azon, hogy mindig, minden esetben működik-e a negatív kampány!

Remélem, ma már mindenki tisztában van azzal, hogy ezekre a kérdéskere mi a megfelelő válasz! És ennek tükrében áll neki a következő 40 napnak!

Két dolog még, ami fontos Vásárhely tanulsága kapcsán!

Egyrészt elszomorító volt olvasni, hogy egyesek hogyan szapulták a vásárhelyi választókat. A legenyhébb jelző is a hálátlan volt… Na ez az, ami abszolút tilos! Márki-Zay győzelmét csak azzal tehetjük teljessé, ha a vérig sértve a vásárhelyieket, végleg a Márki-Zay félék karjaiba lökjük őket!

Másrészt előkerült a jobboldali fórumokon, hogy hiányolják a Fidesz részéről az eredmények kommunikációját. És emiatt bizony be-be szólogattak… Hát kérem, mindenki nézzen csak magába ez ügyben és ne másra, ne a Fideszre mutogasson!

Az egy dolog, hogy több éves saját személyes tapasztalatom, hogy ha Gyurcsányról írok valamit, akkor sokezren olvassák és sokszázan megosztják, ha mondjuk egy kórház sokmilliárdos felújításáról, akkor néhány tucatnyi olvasóm van és nulla megosztás!

De ha az ember végignézi mti hírfolyamát évekre visszamenőleg, akkor is azt látja, naponta sokkal több benne a pozitív, eredményt bemutató hír, mint mondjuk a „Sorosozás”.

És tessék csak visszamenőleg meghallgatni a pénteki Orbán-interjúkat. Hányszor és milyen eredményekről számolt be a miniszterelnök, de a fórumokon, azok is, akik most az eredmények kommunikálását hiányolják, nem ezeket a részeket ragadták ki, hanem ha beszólt Sorosnak, Brüsszelnek vagy az ellenzéknek!  

Nos, tehát ez ügyben is mindenki nézzen magába és döntse el: „mi a fontos?”! Beszólni Vonának, amivel semmit el nem érünk, vagy az elbizonytalanodóknak megpróbálni bemutatni, hogy mit veszíthetnek a Fidesz vereségével!

Ezt végiggondolva toljuk végig a következő heteket egészen április 8-án este 19 óráig!

Több hiba nem fér bele!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/49257/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,hiba,hódmezővásárhely,inkvizítor,márki-zay péter,orbán viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?