Blogolj!

Bumm a fejbe! Ez a nagyon demokratikus szocik kampánya


Az MSZP máig hű a kommunista hagyományához: az ellenfelet le kell gyilkolni. Szó szerint. Bumm a fejbe! Golyót a miniszterelnöknek, Orbán Viktornak.

Simon József facebook oldala. Simon József, MSZP-s politikus, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan szocialista parlamenti frakcióvezető korábbi kampányfőnöke

Nyolc éve mást sem hallok a szociktól, sőt az egész rettegő balliberális oldaltól, minthogy ők a nagyon demokraták, nagyon nyugatiak, és nagyon meg kell védjék a nagyon diktatórikus Orbántól a demokráciát.

Normálisan gondolkodó emberek számára persze eleve teljesen hiteltelen a sztálinista MDP-ből kádári mszmp-vé lett utódpárt, amely ma éppen mszp álnéven ápolja hűen a sztálinista-rákosista-kádárista hagyományokat: ez ellenfél legyilkolását.

De az talán még a jobb érzésű baloldaliak fejében is szöget üt az mszp hitelességét illetően, hogy 2018-ban egy szocialista brigadéros azzal kampányol nyilvánosan a világhálón, hogy a magyar miniszterelnököt fejbe lőve szeretné látni. És mindezt nyomatékosítandó, még fotót is mellékel hozzá. A fejbe lőtt Orbánt ábrázoló fotót.

Vajon ez a fotó is be fogja járni úgy a világsajtót, mint a „sorosdisznós” kép?

A kérdés természetesen költői, hiszen jól tudjuk a választ: nem. Nem fogja lehozni a nyugati sajtó, azon jajongva, hogy na tessék, a magyar baloldal semmit sem változott az elmúlt száz évben, maradtak Kun Béla vörös, gyilkos halálosztagjának hű örökösei.

És a végére már csak egy kérdésem maradt: Sárosdi Lilla mikor tesz fel a facebook oldalára egy fotót, amelyen a férje van „fejbe lőve” és rámázolva, hogy Orbán Viktor?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/48041/pics/lead_800x600.jpg
2018,demagóg,gyilkosok,inkvizítor,kommunista,mszp,orbán viktor,orbángyűlölet
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?