Blogolj!

Nyíltan belehazudtak a pofájukba, de az Európai Parlamenti képviselők ennek még tapsoltak is


Migránsok kevesebbet bűnöznek, mint a helyiek és többet adnak a közösbe, mint kivesznek – állították ma az Európai Parlamentben. És a sok hülye tapsolt ennek a baromságnak, ennek az arcátlan hazugságnak, amellyel meggyalázták a muzulmán terror áldozatainak emlékét is!

A párizsi áldozatok... Az ő emléküket is meggyalázták ma az Európai Parlamentben!

Közhely, hogy Churchill óta csak azt a statisztikát hisszük el, amit saját kezűleg hamisítunk. De azért ahhoz, hogy ez legalább hihetőnek tűnjék, valami köze kell legyen a valósághoz, a tényekhez.

Na, ma az Európai Parlament Szakbizottságának ülésén hangzott el az alábbi mondat, egy migránspátyolgató szervezet vezetőjének szájából:

„A statisztikák szerint a migránsok kevesebb bűncselekményt követnek el a helyieknél, és többet tesznek be a közösbe, mint amennyit kivesznek belőle!”

És nem szakadt rá az ég, pedig ennél ordasabb nagy hazugságot elképzelni is nehéz. De hát az a Teremtő dolga, hogy miért nem rogyasztotta rá az eget arra a gátlástalan hazug, szemét alakra, aki ezt merte mondani. De az már kevésbé érthető, hogy ekkora hazugság hallatán a jelenlévő EP képviselők és szakértők miért nem dobták ki ezt a ócska Soros-ügynököt a francba azonnal…

A migránspátyolgató német és előző osztrák kormány egyáltalán nem volt azzal vádolható, hogy ne fogta volna a beözönlők pártját, de ekkora hülyeséget még ők sem mertek hazudni! Sőt, kénytelenek voltak nyilvánosságra hozni, hogy a beözönléssel párhuzamosan ugrásszerűen megnőtt az erőszakos bűncselekmények száma.

Németországot elborítja a migránsbűnözés!

Hiába a masszív médiaelhallgatás, hiába a rendőrség ostoba, a migránsbűnözést takargató hozzáállása, a német társadalom kénytelen szembesülni a ténnyel: a migránsok beözönlése az erőszakos bűncselekmények számának jelentős növekedését hozta. A németek migránsokkal szembeni egyre növekvő frusztrációját jól mutatja az a megállapítás, hogy az áldozatok feljelentési hajlandósága nagyjából kétszer nagyobb, ha az elkövető nem német, hanem például migráns.

Íme a hivatalos német adatok:

„A kutatók egy átlagosnak tekinthető tartomány, Alsó-Szászország adatait vizsgálva megállapították, hogy a bejelentett erőszakos bűncselekmények száma hét éven keresztül tartó folyamatos csökkenés után, a migrációs válság elmélyülésével együtt emelkedni kezdett, 2014 és 2016 között 10,4 százalékkal nőtt, ami 92,6 százalékban a migrációs válságnak tulajdonítható, vagyis minden száz újabb bűncselekménynél nagyjából 92-93 esetben a feltételezett elkövető valamilyen menedékjogi státuszban lévő ember, vagy elutasított menedékkérő volt.”

Sőt, a német rendőrség 2016-os statisztikájából idézve:

„2016-ban már körülbelül minden 10. bűncselekményt a migránsok követtek el Németországban, pedig hivatalosan csak a lakosságnak a két százalékát teszik ki.”

De nézzük az osztrák adatokat:

„Az osztrák bűnügyi statisztika szerint Ausztriában 2016-ban 3,8 százalékkal nőtt a feljelentések száma az előző évhez képest. 2016-ban több mint 22 ezer menedékkérőt gyanúsítottak bűncselekmény elkövetésével. Ausztriában az elmúlt évben 270 160 gyanúsított ellen indult eljárás, ezek közül 22 289 - azaz az összes gyanúsított 8,6 százaléka -  volt menedékkérő.”

És most csak két országor emeltem ki, de például Olaszországban és Franciaországban még ennél is rosszabb a helyzet. Sőt, Svédországban a szexuális erőszakcselekmények döntőt többségét migránsok követiik el...

Nemi erőszak, testi sértés, kábítószer ügyek: sokkoló adat a migránsbűnözésről

Egy év alatt, csak Ausztriában, 22 ezer menedékkérőt vádoltak meg bűncselekmények elkövetésével. A szexuális bűncselekmények száma 55 százalékkal nőtt az országban. Az osztrák bűnügyi statisztika szerint Ausztriában 2016-ban 3,8 százalékkal nőtt a feljelentések száma az előző évhez képest. 2016-ban több mint 22 ezer menedékkérőt gyanúsítottak bűncselekmény elkövetésével.

És hogy többet tesznek a közösbe, mint amit kivesznek? Ez is egy bődületes nagy hazugság!

Hivatalos német adatok szerint 2016-ban a tervezett 17 helyett 23 milliárd euróba, azaz mintegy 7000 milliárd forintnyi összegbe került a német államnak a migránsok ellátása. Az viszont, hogy mit tettek be a közösbe a migránsok, gyakorlatilag kimutathatatlanuk csekély… És persze ebben a 23 milliárdban nincsenek benne a magánszemélyek, civil szervezetek által nyújtott anyagi és egyén támogatások a migránsok számára…

Horribilis összeget kell költeni a menekültekre

Meddig bírja Németország a migránsbeözönlés egyre növekvő anyagi terheinek elviselését? Hivatalosan 17 helyett 23 milliárd eurót, (mintegy 7000 milliárd forintnak megfelelő összeget) forítottak a menekültekre. Hivatalosan... Németországban tavaly a tervezettnél jelentősen több közpénzt kellett fordítani a menedékkérők ellátására és integrációjára a szövetségi parlament tudományos szolgálatának előzetes számításai szerint, amelyekről a Die Welt című lap számolt be.

Ezek az adatok nyilvánosak, minden EP képviselő és szakértő tud róluk. És némán tűrték, sőt meg is tapsolták, hogy egy ilyen ócska Soros-bérenc az ellenkezőjét hazudja a pofájukba…

És akkor még a migránsok terrortámadásainak több száz halálos áldozatáról és sokezer sérültjéről nem is beszéltem, pedig ez az ő meggyalázásuk volt leginkább az Európai Parlamentben!

A muzulmán terror áldozatai. A migránspátyokgatók szerint A statisztikák szerint a migránsok kevesebb bűncselekményt követnek el a helyieknél...

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/47995/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?