Blogolj!

Íme Juncker és Soros vérlázító mocska: elképesztő mennyiségű nemi erőszak


A nők közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás, ami az esetek felében fizikai erőszakot jelentett. Ez az adat nem valamely háborús övezetből, nem az Iszlám Állam által megszállt területekről való, hanem Európa fővárosából! Brüsszelben 10-ből 9 nőt szexuálisan zaklattak. És ezek fele nem csak verbális zaklatás volt, hanem szó szerint fizikai erőszak. Gyakorlatilag minden második nőt, a kislányokat és az öregeket is beleértve tettleg zaklattak szexuálisan. Szóval az a helyzet, hogy a muzulmán szélsőségesek által megszállt területek is valószínűleg biztonságosabbak a nők számára, mint Európa fővárosa, Brüsszel.

Tekintve, hogy Brüsszelben az őslakosok már törpe kisebbségben vannak, kétféle oka lehet a nagyszámú zaklatásnak. Egyrészt Brüsszelben az uniós képviselők és a hivatalnoksereg lakik nagyobbrészt, másrészt pedig itt van Európa nagyvárosai közül a legnagyobb arányú muszlim bevándorló réteg. A kérdés csak az, hogy az uniós hivatalnokok zaklatják szexuálisan a nőket Brüsszelben, vagy a migránsok?

A kérdés persze költői, mindannyian tudjuk a választ. Soros és Juncker imádott és behívott muzulmán migránsai azok, akik az óvodás kislányoktól kezdve az élelmedett korú hölgyekig mindenkit zaklatnak, megerőszakolnak.

Az már csak hab a tortán, hogy ha egy menekültet elgáncsolt egy tévériporter, akkor abból világbotrány lesz, ha kiderül, hogy Európa fővárosában a migránsok gyakorlatilag minden nőt szexuálisan zaklatnak, arról mindenki jogvédő, migránspátyolgató kretén hallgat. És persze a Junkcker is, Soros is, Merkel is, Schulz is, és a liberális média is.

Brüsszel nem csak Európa, hanem a nemi erőszak fővárosa is!

A brüsszeli nők közel 90 százalékát érte már valamilyen formában szexuális zaklatás a Genti Egyetem legfrissebb felmérése szerint - jelentette a belga sajtó. A megkérdezett nők 88 százaléka átélt már szexuális zaklatást, az esetek mintegy felében ez fizikai erőszakot jelentett.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/47218/pics/lead_800x600.png
brüsszel,demagóg,inkvizítor,juncker,migránsbűnözés,migránsok,muzulmán horda,nemi erőszak,soros györgy
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?