Blogolj!

Íme, ezért fog győzni a Fidesz!


A véletlenek játéka, de ennél tökéletesebben nem illusztrálható, hogy miért áll győzelemre a Fidesz. Mert a fideszesek hisznek abban, amit tesznek. A másik oldalon viszont, „ahol állítólag demokraták, független egzisztenciájú értelmiségiek, büszke polgárok vannak tíz fillért sem hajlandók politikai célokra adni.” Miért nem? Nagyon egyszerűen azért, mert bár talán mást mondanak, ők nem hisznek a saját oldalukban, kiváltképp a vezetőikben. Pontosan tudják ők is, hogy van ott pénz és hogy honnan van… Raskó György, az mdf-es vörös agrárbáró hiába ágál. Akik nem adnak, többek közt miatta nem adnak. Mert ahova Raskó áll, az minden lehet, csak hiteles nem.

Íme tehát, a két bejegyzés, amit a facebook egymás alatt jelentetett meg az üzenőfalon:

György Raskó (milliárdos, egykori mdf-es államtitkár, majd az MSZP-SZDSZ-es kormányokkal kollaboráló, vörössé vált és a tsz-elnökhöz hasonló agrárbáró):

"Minden elismerésem a miniszterelnök úré. Fantasztikus (és számomra egyben ijesztő is), hogy mennyire kiváló "emberbűvölő". Most pénzt kér rajongóitól a Soros ellenes kampányra, nyilván nem azért, mert neki nincs rá pénze, hanem azért, hogy az adakozóknak boldogság-érzése legyen: "Én is adhattam pénzt e nemes csatára". A megnyilatkozásokból látszik, hogy rajongói - közöttük "professzorok" is, örömmel adnak jelentős összegeket, amiből akár európai léptékű kampány is finanszírozható a nagy fantom ellen. A másik oldalon, ahol állítólag demokraták, független egzisztenciájú értelmiségiek, büszke polgárok vannak tíz fillért sem hajlandók politikai célokra adni. Az egyik oldalon állami milliárdok és a derék emberek százmilliói, a másik oldalon az ÁSZ elveszi azt a keveset is, ami van. Egyenlőtlen küzdelem, de erről történetesen az ellenzéki tábor is vastagon tehet. Áldozathozatal nélkül marad a puszta fanyalgás, meg fenyegetőzés, és siránkozás hogy "meglátjátok diktatúra lesz Magyarországon". Tisztelt változást akaró demokraták, nyúljatok már végre a zsebetekbe, álljatok fel végre a karosszékből!"

E. Csilla (dolgozó magyar állampolgár egy vidéki nagyvárosból):

"Na, akkor feladtam a támogató csekket a Fidesznek. A Dávid és Góliát harcban, ahol a Góliát a világ egyik leghatalmasabb, legbefolyásosabb és legerősebb csoportjának egyik tagja, Soros, akinek kiépített ügynökszervezet és szinte korlátlan anyagi erőforrás áll a rendelkezésére, én Dávid mellé állok...
Mert ez esetben Dávid, mi vagyunk, egy kicsi, de szívós és szépreményű makacs nép, akivel ismét hatalmas erők állnak szemben. A harchoz pedig bizony pénz is kell...
Rengeteget adakoztam ebben az évben is, jóval többet, mint amit magamra költöttem. És én ezt így látom helyesnek, hogy erre a célra is fordítsak. És baromira nem érdekel, ha valaki nem ért ezzel egyet, megdolgoztam a pénzemért és arra költöm amire akarom..."

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/46821/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Daniel 2018-01-06 09:45:43
Nem kell nekik testvérnek lenni, Tormay Cecile már jól leírta: "Soha sem tudom elfelejteni az
arcot: Palesztinában, kétezer év előtt rajzolták."
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?