Blogolj!

Árnyékkormánynak árnyékszéket!


Teljesen jellemző a balliberális oldalra. Semmi sem fontosabb számukra a posztoknál. Sőt, csak az a fontos, hogy ki hova ülhet be. Nem fontos a program, nem fontosak az elvek, nem fontos hogy ki mit mondott és mit ígért tegnap. Csak az a fontos, hogy ki milyen pozícióhoz juthat.

Vörösbe borult  Karácsony...

És persze a balliberális politikai és média csürhe számára a legkevésbé fontos a választó, a magyar ember. Ennyi a pontos üzenete Karácsony Gergely vezetésével az egész balliberális ámokfutásnak.

Karácsony esetében persze nem meglepő, hogy a biztos székért bárkit elárul és bármikor kész szemenköpni korábbi önmagát. Úgy tűnik, nem fogyott ki az unicum raktár, sőt, alaposan föltankolt belőle. Hiszen mi mással lehetne indokolni, hogy néhány nap alatt 180 fokot fordulva mégis összefog azokkal az őskövület szocikkal és erre kéri a DK-t is, akiket nem is oly rég még „jobban utált, mint a Fideszt”… Jó sok üres unicumos üveg jelzi Karácsony Gergely útját az elszánt antiemeszpéstől az mszp-s miniszterelnök-jelöltségig.

És ha már ennyire fölvitte a Jó Isten a dolgát, hát bátran belevágott abba, ami egyedül fontos a balliberáls oldalnak, azaz a posztok, helyek, székek osztogatásába.

Februárban már árnyékkormányt is akar hirdetni. Nagyon helyes! Szép menet lesz az is, ha már az egyes reménykeltőbb választókörzeti jelölésért is ilyen alattomos harc megy…

És ha ilyen gerincesen és a választópolgárokat ennyire semmibevéve, leszarva folytatják, akkor az is bizonyos, hogy a parlamentibársonyszékek helyett csak árnyékszék jut majd az árnyékkormányának… Mondjuk mást nem is érdemelnek!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/46008/pics/lead_800x600.jpg
2018,balliberális,demagóg,dk,inkvizítor,karácsony gergely,mszp
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?