Blogolj!

Szél Bernadett ismét leégette és meggyalázta Magyarországot!


Az LMP miniszterelnökjelöltje (kéretik nem röhögni, tényleg ez a titulusa!) ismét meggyalázta a magyar Parlamentet és egyúttal ismét ékes bizonyságát adta annak, hogy totálisan alkalmatlan bármiféle felelősségteljes feladatra. És az, hogy sokan őt tartják a balliberális oldal legalkalmasabb miniszterelnök-jelöltjének, az tényleg mindent elmond arról a csürhéről.

Szél Bernadett a kínai miniszterelnök budapesti látogatásának napján tibeti zászlóval a nyakában szólalt föl a Magyar Parlamentben és beszédét Free Tibet! felkiáltással zárta... (fotó: parlament.hu)

Szél Bernadett képtelen különbséget tenni a felelőtlen hippik utcai performansza és a Magyarországot képviselő országgyűlési képviselői munka között. Ami ostoba, füvező hippiként még elmegy, az mérhetetlen ostobaság parlamenti képviselőként. És sajnos azon túl, hogy ostobaság, sokkal nagyobb gondot jelent, hogy mérhetetlen felelőtlenség.

Szél Bernadett a kínai miniszterelnök budapesti látogatását tartotta alkalmasnak arra, hogy amolyan befüvezett, felelőtlen és ostoba hippi módjára a Parlamentben tibeti zászlóval tartson performanszot.

Ostoba? Hát Istenem, majd megint megbukik a választáson. Dehogy felelőtlen, azzal mindannyiunknak, az egész országnak okoz kárt. Azzal, hogy tiszteletlen is egyúttal. Tán nem volt gyerekszobája, de ez nem mentség.

Szögezzük le, amit Dettike művelt az még akkor is tiszteletlenség Magyarország vendégével szemben, ha nem értünk egyet a kommunista Kína tibeti elnyomó politikájával. Egy világhatalom egyik legfontosabb, legmagasabb rangú képviselőjével, aki ráadásul a vendégünk is, tiszteletlennek lenni kárt okoz Magyarországnak, a magyar állampolgároknak.

Szél Bernadett ostoba, felelőtlen és tiszteletlen parlamenti viselkedése kristálytisztán jelzi egyúttal azt is, hogy mindenféle komoly, felelősségteljes feladatra teljességgel alkalmatlan.

Szél Bernadett? Sírva röhögünk...

Ő a legalkalmasabb jelölt az ellenzéki oldalról? Ez a tény minden elmond arról, hogy az ellenzéket miért látja a magyar lakosság 101 százaléka tökéletesen alkalmatlannak a kormányzásra... „Szél Bernadett nem egyszerűen az egyik kispárt miniszterelnök-jelöltje, nem is a legerősebb kispárt miniszterelnökjelöltje, hanem az ellenzék legalkalmasabb miniszterelnökjelöltje." reklektorblog

Tegyük föl, hogy valami fatális katasztrófa hatására Szél Bernadettet megválasztanák miniszterelnöknek! (tudom, nem fogják, de tegyük fel!) Nos ez esetben, hogyan lenne képes tárgyalni Kínával, hogyan képviselné a Magyarország, a magyar emberek, a magyar gazdaság, a magyar cégek érdekeit? Sehogy! Mert Szél Bernadett ennél sokkal fontosabbnak tartja a tibeti emberek érdekeit, az ő képviseletüket…

Hát ennyit Szél Bernadett viselkedéséről és képességeiről…

3
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/45356/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Dattler 2017-12-01 22:29:51
Az senkinek a fejében nem fordult meg,hogy kamu??? Miért nincs Videó róla??mindenről szoktak videót mutatni,Orbán meg kézzel lábbal ragaszkodik a hatalomhoz,szerintem ez csak lejáratás
Válaszolok
Emőke 2017-11-29 11:32:48
Ez a rüfke hogy mer megszólalni egyáltalán? Isten ments, hogy valaha is miniszterelnök legyen, olyan nevetséges ötletei vannak, mint aki az OPNI-ból szabadult!
Válaszolok
Béla 2017-11-29 01:23:34
Legalább csak ez az egy idióta ellenzéki némber volna, de az egész ellenzék azon munkálkodik 2010 óta, hogy mindig, folyamatosan minél nagyobb kárt okozzon Magyarországnak. Nehogy valaki komoly eredményeket tudjon elérni az ország javára.
Mindig tövig akarják húzni a fékeket és ki akarják hátul kötni mögénk a hatalmas nehéz ellensúlyokat, nehogy véletlenül meginduljunk előre!
-
Mind ezekkel együtt Magyarország "szekere", az ellenzék által tövig húzott fékekkel, füstölgő kerekekkel, és hatalmas nagy nehéz, magunk után vonszolt ráaggatott ellensúlyokkal de folyamatosan, egyre gyorsulóan halad előre és egyre könnyebbé teszi az életünket Magyarországon. Az nyilvánvaló, hogy ahhoz idő kell még amíg "felgyorsulunk" a körülöttünk száguldó nyugat "sebességére", ehhez még több idő kell.
Ami az elmúlt 60 év szocialista teszetoszaságaival megakasztottak és inkább leépítettek a 2010 előtti időszakban, azt senki nem lenne képes néhány választási cilus és egy évtized után teljesen behozni, viszont már jól láthatóan erősödik Magyarország gazdasága a hitelminősítők által is folyamatosan elismerten értékelik egyre jobb minősítések adásával.

Az ellenzéket meg majd csak lerázzuk továbbra is, ha eddig nem tudták megállítani Magyarország fejlődését !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?