Blogolj!

Európa szerte akcióban a Soros-ügynökök: megint minket gyaláz egy baloldali barom


Jól láthatóan felépített médiakampány zajlik Nyugat-Európában Magyarország ellen. Szinte minden napra jut egy kretén, aki a nyilvánosság előtt vérlázító ostobaságokkal vádolja, gyalázza Magyarországot, érvek és következmények nélkül.

Ana Gomes baloldali portugál EP képviselő

A baloldali szlovén képviselőnő után most egy portugál társán volt a sor, hogy a szolidaritás hiányával vádolja hazánkat.

Ana Gomes szerint:

"Óriási csapás volt az európai szolidaritásra, ahogy a visegrádi államok egységesen elutasították a bevándorlók áthelyezési rendszerét, hiszen tárt karokkal kellett volna fogadni az érkezőket"

A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének frakciójában ülő képviselő gyalázatosnak nevezte, hogy a visegrádi államok a rendszer ellenzőinek első vonalában álltak, mivel ezzel - mint fogalmazott - nagyon lerontották Európa hitelességét a világ színe előtt. A baloldali képviselő szerint Orbán Viktor kormánya különösen Európa-ellenes és antihumánus volt.  

Hogy Ana Gomes értelmi színvonalát pontosan jellemezhessük, íme egy idézet tőle:

„nemcsak a közel-keleti válság, hanem a szegénység elől menekülőket, a gazdasági migránsokat is be kell fogadni, a hazájukban uralkodó körülmények miatt a menedékkérelem benyújtása után menekültekké válnának.”

Igen, a portugál hölgy szerint a gazdasági menekülteket is be kellene fogadni… Eszerint akárhányan jönnek, ma 1 millió, akkor 1 milliót, ha 100 millió, akkor 100 milliót.

Ana Gomes értelmi színvonala odáig nem terjed, hogy fölmérje, ha ekkora migránsözönt ráengednek Európa államaira, akkor annak nyilvánvalóan az lesz a következménye, hogy hamarosan ezek az államok is majd olyan szegénységbe süllyednének, mint ahonnan a gazdasági menekültek ide özönlöttek.

Sok ész nem kell ennek a belátására, de Ana Gomesnek még ennyi sincs. Vagy ha van is, hát jó pénzért cserébe inkább nem használja.

A baloldal mindenhol vérázító hülyékből és Soros-ügynökökből áll mostanság!

Európa migrációs kontinens! A kerítések nem állítják meg a migrációt! A migráció és a terrorizmus összekapcsolása nacionalista populista provokáció... - Na most ezek közül bármelyik állítás önmagában is a súlyos elmebaj biztos jele, de hogy valaki így együtt képes legyen elmondani, az vagy végtelen hülyeséget jelez, vagy pedig végtelen, de tudatos aljasságot, árulást!

Köztudott, hogy kinek ez ötlete volt Európára ráengedni a migránsözönt, válogatás nélkül, akár tényleges menekült, akár gazdasági bevándorló. Soros György hajtogatja ezt már jó néhány éve. Ezt képviseli, ezt pénzeli.

És most ugyanezzel a baromsággal állt elő Ana Gomes is. Vajon ő is  saját magától ilye elvetemült hülye, vagy ő is pénzt kap érte?

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/45275/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?