Blogolj!

A baloldal mindenhol vérázító hülyékből és Soros-ügynökökből áll mostanság!


Európa migrációs kontinens! A kerítések nem állítják meg a migrációt! A migráció és a terrorizmus összekapcsolása nacionalista populista provokáció… - Na most ezek közül bármelyik állítás önmagában is a súlyos elmebaj biztos jele, de hogy valaki így együtt képes legyen elmondani, az vagy végtelen hülyeséget jelez, vagy pedig végtelen, de tudatos aljasságot, árulást!

Tanja Fajon...

Ezt így együtt egy szlovén képviselőnő hányta a magyar tévénézők arcába… A hölgy természetesen baloldali, sőt az Európai Parlamentben az európai Szocialisták és Demokraták képviselőcsoportjának alelnöke. Ebbéli tisztségében osztozik a Soros által megvásárolt Niedermüller Péter hazaáruló „magyar” EP képviselővel…

Tanja Fajon nem mellékesen az EP belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottságának tagja, amely október 19-én megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ez többek között „a menekültügyi kérelmek gyorsabb elbírálására és szolidaritási alapon a felelősség tagállamok közötti kiegyensúlyozottabb megosztására irányul.”

Szóval a szlovén képviselőnő szerint Európa migrációs kontinens. Kérdem én és még néhány százmillió európai, hogy ugyan mitől lenne az? Azért dolgozott és teremtett magának jólétet sokszáz millió európai dolgozó az elmúlt évtizedekben, hogy most ide özönöljön pár tízmillió dolgozni nem akaró muzulmán és mindezt elvegye vagy lerombolja? Hát nem! És ez nem embertelenség, hanem jogos önvédelem!

Hogy a kerítések nem állítják meg a migrációt? Lehet, hogy Fajon fejében nem, de a valóság, mint általában mindig, erősebb a hülye és életidegen baloldali elméleteknél. A magyar, a bolgár, a török kerítés minden nap jelzi, hogy igenis megállítja a migrációt. Ezt minden adat alátámasztja. És ez sem embertelenség, hanem jogos önvédelem!

Az pedig, hogy nincs összefüggés a beözönlés és a terrorizmus között… Nos, ez az állítás már gyakorlatilag büntetőjogi kategória kellene legyen! Európában az elmúlt két évben több százan haltak meg és több ezren sérültek meg a terrorista támadásokban. Kivétel nélkül mindegyik esetben bizonyítottan voltak a mostani hullámban érkezett migránsok az elkövetők, kitervelők között. A német, a francia, az olasz, a belga és az angol hatóságok, titkosszolgálatok is megerősítették már, hogy a beözönlők között egészen biztosan vannak terroristák, dzsihadisták.

Erre ez a baloldali rossz lotyó simán a képünkbe vágja, hogy nacionalista populista provokáció azt állítani, hogy összefüggés van a terrorizmus és a beözönlés között. Ez még akkor is vérlázító kijelentés, ha tudjuk, hogy az ilyen baloldali kreténeknek az ideológiai éleslátását a tények sohasem homályosítják el.

Tanja Fajon esetében csak egy a kérdés: alapból ilyen hülye vagy pedig - Niedermüller Péterhez és Meszerics Tamáshoz hasonlóan – ő is kasszához járulhat Soros Györgynél?

Tanja Fajon egy csaoportban a Soros által megvásorlt Niedermüller Péterrel

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/45180/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,demagóg,európai parlament,hazaáruló,inkvizítor,kerítés,kvóta,merénylet,migránsok,muzulmán horda,soros györgy,soros zsoldosok,tanja fajon,terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?