Blogolj!

Egy magyar ballib képviselő ára: 1 millió dollár! Ráadásul LMP-s is van köztük!


Több mint 250 millió forint! Egy átlag magyar család két, becsületesen dolgozó tagja egész életükben nem keresnek összesen ennyi pénzt, mindketten 40-50 évnyi munkával. Soros viszont gyakorlatilag ennyiért veszi a magyar balliberális képviselőket. Naná, hogy sem ő sem az érintettek nem akarták, hogy mindez kiderüljön.

Az egyik Soros alapítványtól származó és a DC Leaks hekkercsoport által kiszivárogtatott dokumentumokból egyértelműen kiderül, hogy Soros csak ezen az egy alapítványán keresztül több mint 6 millió dollárral „támogatta”, hogy az ő érdekeinek megfelelően politizáljanak az Európai Parlamentben.

Ráadásul ezt előre fizette, hiszen a pénz döntő többségét a 2014-es EP kampányra adta a kiválasztottaknak, egészen elképesztő pofátlansággal „ösztöndíjnak” nevezve a támogatást!

A legtöbb pénzt természetesen Magyarország ellen használta föl, a több mint 6 millió dollár közel 30 százalékát, azaz mintegy 2 milliót.

Ami ennél is súlyosabb, hogy a dokumentumokból az is kiderül, a DK-s Niedermüller Péter valamint az LMP-s Meszerics Tamás név szerint is meg vannak említve, mint Soros által támogatott és ezért Soros érdekei szerint eljáró képviselők…

Az, hogy egy DK-s ilyen, nem lepődünk meg rajta, de a „függetlenségére” oly kényes LMP, ezzel is bizonyítja, hogy csak verbális más nálunk a politika, a gyakorlatban ugyanolyan ocsmány, gerinctelen, elvtelen hazaáruló haszonlesők, mint a többi balliberális csürhe. Hogy ugyanúgy készséggel eladják magukat ropogós dollárért Sorosnak, mint bármelyik más balliberális csürhe…

És persze ezek a pártok, amelyek a leghangosabban tiltakoznak az átláthatóság ellen, ezek szeretnék leginkább eltitkolni a magyar polgárok elől, hogy honnan és mire kapják a pénzt!

És ne felejtsük el, hogy a most leleplezett 6 millió dollár, csak egy kis morzsa abból, amit Soros odadobott Magyarország és a normális Európa elleni harcra…

 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/45144/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,dk,inkvizítor,lmp,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Tivadar 2017-11-23 11:55:04
Ideje lenne egy jó kis nyilvános akasztásnak. Nem lehetne végre az ilyen mocskokat hazaárulásért felelősségre vonni? Mi ez a sunyi lapittás? Tele van minden párt botcsinálta jogásszal, nem lehetne végre eljárást inditani az ilyen tetvek ellen?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?