Blogolj!

Soros ismét bizonyította, hogy elképesztően gyűlöli az egész magyarságot


Az emberi jogokra oly „érzékeny” Soros és a CEU-n kiképzett ügynökcsapata elképesztő agresszivitással áll ki a migránoskért, a homokosokért, a transzvesztitákért és mindenféle torzult egyéniségű személyek jogaiért, ám a tényleg jogfosztott több százezer magyarért képtelen kiállni…

Köztudott, hogy az ukrán oktatási törvény, még akkor is, ha elsősorban az oroszajkúak ellen irányult, jelentős joghátrányt okoz a kárpátaljai magyarságnak is. Elveszi az anyanyelven való tanulás jogát és lehetőségét.

Ukrajna egyik legnagyobb befolyású külföldi oligarchája, Soros György azonban mélyen hallgat az ügyben. Számára a magyar kisebbség nem fontos, a jogfosztott magyarok sorsa egyáltalán nem érdekli.

Pedig az eszközei, azaz emberei, befolyása bőven meglenne hozzá. Az ukrán „forradalmat”, a majdani tüntetéssorozatot, az orosz kisebbség elleni hecckampányt és az orosz vezetéssel jó kapcsolatot ápoló egykori ukrán elnök és vezetés megpuccsolását a budapesti CEU-n kiképzett ügynökök szervezték.

Soros CEU-n képzett ügynökei szervezték a majdani ukrán forradalmat

Cserébe Sorosnak és üzlettársainak játszották át az ukrán ipar és mezőgazdaság jelentős részét. Az imént említett CEU-n kiképzett ügynökök mind-mind fontos állami és gazdasági pozíciókat töltenek be, éberen őrködve azon, hogy Soros és bandája érdekei ne sérülhessenek.

A befolyása tehát meglenne Ukrajnában Sorosnak ahhoz, hogy tegyen a tényleg jogfosztott emberekért, ám sem neki, sem a CEU-s ügynökeinek eszük ágában sincs a kisujjukat sem mozdítani a kárpátaljai magyarságért…

Sokadszorra bizonyítja ezzel Soros, hogy gyűlöli a magyarságot, a magyarokat, ennek ellenére még mindig vannak olyan magyar balliberális pártok, újságírók, akik némi aprópénzért, gátlástalanul kiszolgálják Soros Györgyöt Magyarországon. Hogy ezzel elárulják ők is a kárpátaljai magyarságot? Nekik ez simán belefér!

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44981/pics/lead_800x600.jpg
ceu,demagóg,inkvizítor,kárpátalja,magyar kisebbség,magyargyűlölő,soros györgy,soros zsoldosok,ukrajna,ukrán oktatási törvény
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?