Blogolj!

A muszlimok a svéd zászló megváltoztatását követelik, mert fasiszta kereszt van benne


A keresztények keresztje a fasizmust, a keresztes háborúkat és a muzulmánok legyilkolását jelképezi, egy sötét folt Svédország múltjában. Ezért követelik a svéd nemzeti zászló megváltoztatását. Ráadásul rögvest a muzulmánok félholdját ajánlják a helyébe…

Egy angol nő indított november 13-án egy internetes petíciót, amiben felszólítja a svéd miniszterelnököt, hogy változtassa meg országa nemzeti zászlaját, mert a muszlimokat sértő kereszt van benne.

"A svéd zászló folyamatosan emlékeztet a sötét és elnyomó múltra. A menekülteket és a bevándorlókat arra kényszeríti, hogy a keresztények keresztjével éljenek együtt. Pedig a kereszt a keresztes hadjáratok szimbóluma is és ezáltal ártatlan iszlám életek millióinak kioltását jelképezi Svédország múltjában. Svédországnak viszont biztonságosnak kell lennie mindenki számára.

A kereszt csak a keresztényeket képviseli, míg a hold nem csak az iszlámmal való szolidaritásunkat jelképezi, hanem egyúttal a természet része is. A hold és a csillagok a szépség, az antifasizmus és az intolerancia elleni kiállás egyetemes kultúráját képviselik.

Itt az ideje, hogy Svédország nemzetközi országgá, a tolerancia és a megértés világává váljon!"

Ez áll a petícióban, amit szerda estig több ezren írtak már alá…

Sajnos nem, nem szakadt rájuk az ég!

Sajnos nem háborog a svéd közvélemény, nem tiltakoznak a politikai pártok, nem állnak ki a keresztény egyházak, hogy na most van elég!

Sajnos nem gyűjtik össze és nem zavarják vissza a rohadt tetves félholdas anyjukba mindazokat, akik ezt a szemetet kitalálták, terjesztik és aláírják.

Egyelőre kuss van.

Aztán majd jön valami agyament svéd liberális barom (van ott ilyen elég, gondoljunk csak arra, hogy svéd liberális fiatalok kezdeményezték a nekrofília és a vérfertőzés legalizálását) aki néhány muzulmán szavazat reményében törvényjavaslatot készít arról, hogy a muzulmánokat sértő keresztet vegyék ki a svéd nemzeti zászlóból. Néhány homokos svéd lelkész pedig petícióban fogja támogatni a kezdeményezést, mint ahogy nagy ügybuzgalommal tarolták le a kereszteket a saját templomaikról.

Édes Jó Istenem! Mondd, soha nem lesz ennek az őrületnek vége már?

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44836/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,svéd zászló,svédország
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-16 18:19:50
Számunkra pedig a muszlim zászló jelenti Magyarország hatalmas vérveszteségét, a 150 éves megszállást, magyarok ezreinek elhurcolását rabszolgának. Hogy ez régen volt? A keresztesháborúk még régebben, az is önvédelem volt a muszlim hódítások miatt, a keresztények kegyetlen legyilkolása miatt a Szentföldön.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?