Blogolj!

A múmia visszatér?


Hogy mekkora a baj a baloldalon azt tökéletesen jellemzi, hogy egyesek nyílt levélben könyörögnek Lendvai - nem lesz gázáremelés – Ildikónak, térjen vissza az MSZP élére!

Vannak a baloldalnak szép számmal hírhedt figurái. Közülük is kiemelkedik Bokros – csomag – Lajos, az öszödi böszme, a szemkilövető Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó.

Az agitpropos Lendvai Ildikó, akinek a „lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse: nem lesz gázáremelés” mondata a gátlástalan politikai hazudozás egyik mintapéldája, ő maga pedig a hatalomért mindenre képes, elvtelen és gerinctelen politikus megszemélyesítője lett. Az idézett hírhedt mondata után ugyanis mintegy 23-szor emelték a gáz árát a szocialista kormányok.

A mérhetetlenül sok hiteltelen és gátlástalan balliberális politikus között is az egyik totális mélypont maga Lendvai Ildikó. És őt sírják vissza egyesek nyilvánosan. Hogy vezesse ki a szocikat a történelmi süllyesztőből.

Persze van az a botox mennyiség, amely után meg mer jelleni nyilvánosság előtt is Lendvai Ildikó, de azért őt, mint hiteles baloldali vezető személyiséget fölmutatni az egyre zsugorodó baloldali szavazók számára nem biztos, hogy nyerő vállalkozás.

A gátlástalan hazudozás ugyanis ma már nem nyerő, mint ahogy ezt a szocik elmúlt hét és fél éves vesszőfutása és lejtmenete jól mutatja. Tanulva Lendvai Ildikótól, mindig megpróbálják jó alaposan átverni az embereket, de a választók döntő többség már csak röhög vagy dühöng rajtuk.

Az MSZP újra Lendvai Ildikóval az élen? Na az már a sírva röhögés kategóriája lenne…

 

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44811/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,lendvai ildikó,mszp
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-11-18 10:20:52
"Sírrablók" Szegény múmia azt hiheti még mindig Kádár uralkodik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?