Blogolj!

Soros leghülyébb ügynökei rohanták le a vidéki Magyarországot


Bajban lesznek a nagyarcú momentumos ifjak. Ezúttal nem fognak előkerülni az mszp-s és dk-s pártirodákból a szimpatizánsi listák, mint történt ez az olimpia elleni hazaáruló akció utolsó hetében.

Most őszintén: tényleg ez Magyarországon a legfontosabb ügy, a legfontosabb kérdés, amiről az egész országnak szavaznia kellene? Tényleg az a mindennél fontosabb, hogy az úgynevezett civil szervezetekről ki ne derülhessen, hogy külföldről pénzelik-e? Tényleg? A Momentum szerint ez a legfontosabb magyar ügy ma.

A Momentum szerint tényleg? Vagy csak kell a lé, mert Bojár és Raskó megsértődött és nem ad többet, Soros meg jó pénzt kínált egy ilyen adatgyűjtésért cserébe? A döntő többség által gyűlölt Sorosnak ugyanis nagy szüksége van arra, hogy tudja, kiket lehet adott esetben mozgosítani, kiket lehet rávenni a kormány elleni akciózásra, akár törvénytelen lázadásra is.

A Momenum pedig olyan ócskán áll fél évvel a választások előtt a mindenkinél nagyobb arcú, mindent jobban tudó, maroknyi füves-romkocsmás hazaáruló csürhe, hogy minden olyan vidéki állampolgár adatára szükségük van, akik annyira elvakultan Orbán- és Fideszgyűlölők, hogy elfogadhatónak tartják a hazaárulást is, ha azzal Orbánnak árthatnak. Sok nem lehet, de az egyre inkább kipukkadni látszó Momentum lufinak nagy szüksége van most már minden elérhető választóra, ha vidéken majd jelölteket akarnak állítani.

Nem kell hozzá sok ész, hogy lássuk: Soros és a Momentum érdekei itt egybeesnek. Mindekettőnek kellenek az adatok. Így tehát az aláírt ívek másolata, rajta a választópolgárok minden adatával, egészen biztosan Soros Györgynél fog kikötni.

És a Momentum csak abban reménykedhet, hogy az adatokért cserébe Soros tényleg olyan nagyvonalúan fizet majd, ahogy ígérte. Mert, mint hírlik, az előleggel nagyon szűkmarkúan bánt, csak „teljesítményarányosan” hajlandó fizetni a momentumosokat.

És ezzel viszont bajban lesznek a nagyarcú momentumos ifjak. Ezúttal nem fognak előkerülni az mszp-s és dk-s pártirodákból a szimpatizánsi listák, mint történt ez az olimpia elleni hazaáruló akció utolsó hetében.

1
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44714/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,momentum,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
librikus 2017-11-15 10:25:30
Évtizedek óta fut egy amerikai Tv sorozat néhány képernyőn „Mission Impossibile“ címen. Most nálunk is „Lehetetlen küldetés” címmel. Néhány szuperman parancsot kap egy fiktív országban a demokrácia helyreállítására. Egy hang közli mindjárt: Ha balul üt ki a dolog tagadni fogjuk, hogy ismerjük önöket. Persze baj nélkül sikerült a demokráciát hetenként helyreállítani.
Ma a szupermanok helyett egy szupermilliárdos intézi el ezt a dolgot. Ez a kortárs érthetetlenül rövid időn belül lett dúsgazdag. Bár a milliárdjait a börzén és pénzsíbolással szerezte, fulmináns sikereit csak a világot kormányzó háttérhatalom tippjeivel, illetve jóváhagyásával érhette el.
Mármost, ha valamely kormány nem hajlandó globalizálódni, vagy az új világrendbe besorolni, akkor nem kezdik rögtön a Bilderberg társaság liberátorai bombázni az országot, előbb a globális háttérhatalom ezen bőkezű stromannjának dollárjai folynak az ellenzék kasszáiba. Ha a következő választások nem hoznának eredményt, még mindig jöhet a revolúció. Lásd az arab tavaszt vagy az utolsó pillanatban félresikerült török nyarat, vagy éppen az antitrump tüntetőket. Bizony Soros csak a stroman a világot nála hatalmasabb erők kormányozzák! librikus.hu
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?