Blogolj!

Szánalmas és röhejes: Vona comingoutolt melegügyben!


Mire volt jó ez az ostoba meleg coming out Vonától? Egy jobbikos politikai elemző fogalmazott: Vona Gábor elindult a közép felé. Hát a jelek szerint egyrészt kurvára eltévedt, másrészt meg nem is jutott messzebb egy lumpenproli kocsmánál…

Vona már őket is szereti?

Tényleg senki senki sincs már Vona környezetében, aki rendszeresen józan tudna maradni? Simicska g. Lajoshoz hasonlóan Vonából is tényleg már az állandó whisky-mámor beszél?

Vona ismét nagyot akart mondani. Gondolta, hátha sikerül a párszázezer balliberális szavazóból újabb egy-két személyt átcsábítania a Jobbik szavazók közül kiesett százezrek pótlására.

Most éppen a melegséggel állt elő és kampányolt Vona. A nem is oly rég a melegfelvonulás ellen a magyar gárdát fölvonultató Jobbik-elnök azt találta mondani, hogy ő most már nem tiltaná be a melegfelvonulást, ha az nem sért másokat. Na most ezt az ökörséget vajon hány whisky után sikerült kiötölniük Lajossal?

Az még rendben van, hogy ő nem tiltaná be a melegfelvonulást. Ő eddig sem volt olyan helyzetben és ezután sem lesz, hogy bármit is betiltson ebben az országban. Igazából a mondat második felével együtt züllik a nyilatkozat egy prolikocsma szellemi szintjére. Merthogy, mint mondta az eszement - vagy csak szimplán folyamatosan részeg - Vona, hogy csak akkor nem tiltaná be, ha másokat nem zavarna.

De hát ilyen nincs. Milliókat zavar teljesen értelemszerűen a vallást, a józan észt, a családok szentségét, a gyermekek nyugalmát semmibe vevő, meggyalázó, kigúnyoló ratyi vonulgatás… Magyarán, nem hogy mások, hanem milliók érzékenységét sérti.

Akkor meg mire volt jó ez az ostoba meleg coming out Vonától? Ahogy egy jobbikos politikai elemző fogalmazott: Vona Gábor elindult a közép felé. Hát a jelek szerint egyrészt kurvára eltévedt, másrészt meg nem is jutott messzebb egy lumpenproli kocsmánál…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44713/pics/lead_800x600.jpg
demagóg,inkvizítor,jobbik,meleg,melegfelvonulás,simicska (g.) lajos,vona gábor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?