Blogolj!

300 Soros-ügynök lerohanta az országot


A hülyeség határtalan. De itt ennél többről, súlyosabbról van szó! Abban a Belgiumban, ahol több gyilkos merényletet követtek már el az illegális migránsok, ahol egész városrészek számítanak már „nogone” zónáknak, ott többszáz aktivista az illegális migránsok, köztük számtalan terrorista, érdekében plakátolja tele az országot. Fölmerül a kérdés, hogy ezek saját maguktól ilyen hülyék vagy fizetik őket ezért?

A gyilkos muzulmán terror Belgiumban. Agyilkosoknak követelnek jogokat... (fotó: independent.ie)

A híradások szerint plakátok ezreit ragasztották ki aktivisták keddre virradóra Belgium számos városában tiltakozásul a kormány "jogsértő" migrációs politikája ellen.

A "Nem az én nevemben" elnevezésű kampány keretében háromszáz aktivista mintegy 2100 plakátot ragasztott ki metróállomásokon, pályaudvarokon és buszmegállókban egyebek mellett Brüsszelben, Mons-ban, Liege-ben, Charleroi-ban, Verviers-ben, Namurben, Leuvenben és Gentben. Emellett nagyjából hétezer szórólapot is elhelyeztek a tömegközlekedési eszközökön országszerte.

A szervezők közölték: a céljuk, hogy szembesítsék az ország lakosait a belga kormány menekültpolitikájával, amelynek "egyetlen célja a bevándorlók eltüntetése, azáltal hogy kitoloncolják vagy láthatatlanná teszik őket".

"Meggyőződésünk, hogy a belga állampolgárok többsége nem rendelkezik elegendő tudással az ország migrációs politikájáról, és a szükséges információk birtokában nem adná jóváhagyását a mostani gyakorlathoz. Belgium a nevükben megfosztja a lakosság egy százalékát az alapvető jogoktól, közel 150 ezer hivatalos papírokkal nem rendelkező személynek kell szembenéznie elnyomással, letartóztatásokkal, kizsákmányolással és elzárással” - állítják a szórólapokon.

Szerintük a hatóságok gyerekeket és ártatlanokat tartanak fogva, a kormány ráadásul új zárt központ építését tervezi a családok és kiskorú gyermekeik elzárására. Mint írták, az emberi méltóságot és az emberi jogokat tiszteletben tartó intézkedésekre lenne szükség a mostani megközelítés helyett.

Eddig a hír. És azonnal fölmerül joggal a kérdés: ezek tényleg ennyire hülyék vagy inkább az egész világot nézik ennyire hülyének?

Belgium köztudottan az európai iszlám radikalizmus fellegvára. Nem csak a gyilkos merényletek miatt, hanem azért is, mert itt komplett városrészeket tartanak már ellenőrzésük alatt az iszlám radikálisok. Gyakorlatilag minden Európában elkövetett gyilkos terror merényletnek Belgiumba vezetnek a szálai. Maga a belga állam egy tavalyi kimutatás szerint több száz aktív dzsihadistát tart nyilván az országban.

És ezek után 300 eszement baromnak van pofája ahhoz, hogy az amúgy is jogsértően Belgiumba érkező és ott jogsértően tartózkodó migráns csürhének, közte számos aktív terroristának védelmet nyújtson. Felháborodnak azon, hogy az illegális bevándolókat a belga állam ki akarja rakni (ráadásul sajnos ez nem is igaz, nem akarja…).

Kizárt, hogy épeszű emberek ezt saját önszántukból tegyék. Ez minden bizonnyal egy jól fizetett zsoldoscsapat, amelynek az a célja, hogy a lassan ébredő belga társadalmat visszaterelje a Soros-féle liberális politikai korrektség területére.

Senki nem tudja, hogy kik ezek, honnan van pénzük erre az országos akcióra… Sejtések persze vannak, hogy kitől jön az üzenet, kinek áll ez érdekében. Nem kell sokat találgatni. Maga Soros áll a háttérben. 300 zsoldosával lerohanta Belgiumot.

p.s: a belga zsoldosokkal egyidőben itthon is lerohanták az országot. A Momentum egyértelműen Soros érdekű aláírásgyűjtésbe kezdett a héten…

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44638/pics/lead_800x600.png
demagóg,migránsok,muzulmán horda,soros györgy,soros zsoldosok,terroristák,terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?