Blogolj!

Megsemmisítő szavak Sorosról…


Soros a káoszteremtő...

Egy hiteles ember hiteles szavai a káoszcsináló Soros Györgyről és a CEU-ról

Itt van ez a magyar származású igazi sikerember. Aki - Sorossal ellentétben – nem másokon átgázolva, másokat becsapva, országokat csődbe sodorva lett milliárdos, hanem inkább másokat segítve. Egy igazi, hamisítatlan self-made-man, a pénzügyi zseni mintapéldája, nem mellékesen az USA 30., a világ 61. leggazdagabb embere. Mióta Soros az adóhivatal elől alapítványokba mentette át a vagyonát, azóta ő, Péterffy Tamás számít a leggazdagabb magyarnak a földkerekségen.

Nos, ha valaki, hát ő, a liberális kapitalizmus megtestesítője a magyar balliberális sajtó kedvence lehetne. De nem az. Nagyon nem.

Sírva röhögök azon, ahogy a hvg, az index, és a többi szennylap, majd most végül a magyar Forbes is nekifutott, hogy Orbánt elítélő mondatot kisajtoljon belőle, vagy legalább a magyar állapotok bírálatát.

Péterffy Tamás, a leggazdagabb magyar ember a világon

Röhejessé vált a kínlódásuk, mert a végén bizony az lett belőle, hogy Péterffy Orbánról csak jót mondott, nem kímélte viszont a magyar balliberálisokat kitartó Soros Györgyöt. Legutóbb épp Forbes magazin, magát tekintélyesnek gondoló magyar kiadása futott bele a kínos lebőgésbe. Becsületükre legyen mondva, leírták, megjelent nyomtatásban a totális öntökrúgásuk:

„Forbes: Mennyire árthat ennek a kapcsolatnak (USA-magyar kapcsolatnak) a Soros György elleni magyar kampány?

Péterffy Tamás: Van egy megérzésem, hogy durván nézve a CEU egy csatorna arra, hogy a pénzt Soros azon keresztül oda tudja nyomni, ahol nem lehet követni. Nem értem az egészet, amit csinál. Nem értem, neki miért jó, hogy az egész világot felháborítsa. Miért nem tetszik neki, ha rend van, miért azt szereti, ha káosz van? Miért akar folyamatosan káosz csinálni…

Forbes:… ő nem ezt mondja, hanem…

Péterffy Tamás: Tudom, hogy nem ezt mondja, hanem azt csinálja.”  

Ebben a rövid interjú részletben minden benne van, amit az egész Soros-ügyről tudni kell:

Soros káoszt teremt. Soros a CEU-n keresztül pénzel valakiket, amit az érintettek el akarnak titkolni. A magyar balliberális média pedig ócska zugügyvéd módjára akarja védeni, takargatni mindezt.

https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44471/pics/lead_800x600.png
ceu,demagóg,forbes,inkvizítor,péterffy tamás,soros györgy,soros zsoldosok
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?