Blogolj!

A totális elhülyülés liberális foka


Ha Kövér László eresztene meg egy olyan mondatot, mint a baloldali migráns politikus, akkor vajon hány évig élcelődnének rajta a magyar balliberális firkászok?

Hülye, hülyébb, balliberális… A XXI. századi nyelvújítás sajnos megköveteli ezt az újítást, hiszen számtalanszor bebizonyították már, hogy a leghülyébb és a balliberális szavak bizony szinonimái egymásnak.

Erre ékes bizonyítékul szolgált a minap erre a tételre nem más, mint Holland Parlament elnöke. Khadija Arib marokkói születésű munkapárti politikusasszony.

Már az is jelzésértékű, hogy a holland baloldal nem talált alkalmasabb személyt a pártból a Holland Parlament elnöki posztjára, mint egy migránst.

Na, de ha már elnök az Isten adta, hát nyilatkozik is. Legutóbb például annak örvendett, hogy a megalkuvás nélkül bevándorlásellenes párt elnökének, Gert Wildersnek a javaslatára elhelyezték a holland zászlót a holland parlamentben.

És akkor adjuk is át a szót a holland parlament elnökének:

„meg kellene fontolni azt is, hogy a zászlónak nem kellene-e lobognia. Az ugyan problémát jelentene, de egy hajszárítóval talán megoldható"

Ezt nyilatkozta a minden bizonnyal kiváló „szellemi és politikai” képességekkel rendelkező balliberális képviselő. Ő Khadija Arib, munkapárti politikusasszony, a Holland Parlament elnöke.

Van jövője Hollandiának? És Európának?

4
https://demagog.blogstar.hu/./pages/demagog/contents/blog/44371/pics/lead_800x600.png
balliberális,demagóg,hollandia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Péter 2017-11-05 14:42:53
Hollandiában még ember a migráns, egyenlő jogokkal. Magyarországon nem. Mikor rúgja már ki Brüsszel ezt az Európai Unió levegőjét rontó büdös migránst?
Válaszolok
Lacapapa44 válasza: László Zoltán Zentai bejegyzésére 2017-11-05 10:32:32
Miért, a Juncker mennyivel lehet okosabb?
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2017-11-04 13:59:22
Ez a hölgy, aki vélhetően már itt nevelkedett Európában, maga a megtestesült ostobaság! Mit keres Ő egy törvényhozásban? Egyáltalán az IQ-ja eléri a törvényalkotói szintet? Látott egyáltalán törvényt közelről? Azt már félve kérdezem csak meg: Olvasott-e már legmagasabb szintű jogszabályt?
Válaszolok
Lőcsei 2017-11-04 09:29:48
Szerintem ezt halálosan komolyan így is gondolta. Hollandiában bármi megtörténhet, lehet előtte lépett ki egy weedshopból, ahol a "felpróbált" pár növényt...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?